Greenscaping Super Red Mesttabletten

Kunstmest

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Super Red bemestingstabletten van Greenscaping zijn een revolutionaire 2 in 1 technologie met een harde kern voor betere langetermijneffecten en een softshell voor onmiddellijke effecten. Voor planten met een hoge behoefte, zoals Echinodorus, drukt u maandelijks 1 tot 2 tabletten diep in het wortelgebied van de plant. Druk voor stengelplanten maandelijks 1 tablet in de grond voor een plantoppervlak van 10x10 cm.

De Super Red mesttabletten worden ook goed verdragen door ongewervelde dieren.

De tabletten bevatten ook waardevolle bodembacteriën, die slib omzetten in voedingsstoffen die beschikbaar zijn voor planten. Tegelijkertijd voorkomen de bodembacteriën effectief bodemrot.

De aanwezige humuszuren werken als een natuurlijke chelator en verhogen zo de beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer en koper. Door de verbeterde mineralisatie- en afbraakprocessen in het substraat door de aanwezigheid van humusstoffen zijn ook macronutriënten zoals stikstof en fosfor beter beschikbaar. Daarnaast hebben humusstoffen het vermogen om als kationenwisselaar te werken, waardoor overtollige voedingsstoffen kunnen worden opgenomen en indien nodig weer kunnen worden afgegeven. Dit zorgt voor een goede beschikbaarheid en uitwisseling van kationen en dus voedingsstoffen zoals kalium, calcium en magnesium.

Bovendien bevat de harde kern een hoog aandeel hoogwaardig lateriet, dat een bijzonder hoog ijzergehalte heeft.

De buitenste schil bevat ook met hars gecoate voedingsballen. Door contact met water komen de voedingsstoffen via de harslaag langzaam in het aquarium. De capsules vallen volledig uiteen nadat de voedingsstoffen zijn vrijgekomen. De kralen bestaan uit een hars die volledig onschadelijk is voor dieren en planten.

De Super Red mesttabletten bevatten alle benodigde macro- en micronutriënten, deze komen continu vrij over een periode van 3 maanden.

Merken (Fabrikanten): Greenscaping

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Greenscaping Super Red Mesttabletten

3 recensies in andere talen

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
3 (75%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
1 (25%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder