Dupla Osmose Systeem RO 300

Voor schone aquaria

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het Dupla RO 300 osmosesysteem is een compleet omgekeerd osmosesysteem voor het creëren van optimaal uitgangswater voor zoet- en zoutwateraquaria.

Het Dupla RO 300 omgekeerde osmose systeem creëert een optimale waterbron voor zoet- en zoutwateraquaria. Kraanwater is niet altijd geschikt voor aquaria en dient daarom behandeld te worden met een omgekeerde osmose systeem dat mineralen en zouten uit het kraanwater haalt. Omgekeerde osmosesystemen creëren een optimale waterbron voor zoet- en zoutwateraquaria. Veel waterproblemen kunnen vaak alleen worden opgelost door osmosewater te gebruiken. Omgekeerde osmose systemen werken volgens het principe van fysieke filtering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ionenwisselaars, die hardheidsvormende ionen (bijv. calcium) uitwisselen met andere niet-hardheidsvormende ionen (bijv. natrium), worden verontreinigende stoffen (bijv. silicaat en nitraat) en hardheidsvormers fysiek uit het water verwijderd in de omgekeerde osmose systeem. In een omgekeerde osmose-installatie loopt het water onder een druk van 2-6 bar in gewone huishoudelijke waterleidingen door een semi-permeabel membraan. De in het water opgeloste stoffen (verontreinigingen, zouten of verharders) kunnen niet door de kleine roosterstructuur van het membraan en blijven in het restwater. Dit restwater wordt als concentraat gewonnen en kan veilig gebruikt worden als reinigings-, irrigatie- of servicewater. Omgekeerde osmosesystemen van Dupla hebben een retentiegraad van 95-98% van alle verontreinigende stoffen in leidingwater.

Tip
Door een Dupla ultrapuur waterfilter (optioneel accessoire) in te schakelen, kunnen zelfs de kleinste resten silicaten en nitraten volledig worden verwijderd.

Osmosewater heeft slechts een zeer lage geleidbaarheid en wordt overeenkomstig de betreffende eisen opnieuw verzout met speciale zouten.
Het Dupla RO 300 osmosesysteem heeft een gemiddeld rendement bij 8-15°C en 2-4 bar druk van 120-200 liter proceswater per dag. De retentiegraad is bijvoorbeeld: nitraten 92-97%, sulfaten 97-98% en silicaten 94-96%. Verder bevat het systeem een koolstoffilter, een 5 µm fijnfilter, een doorstroombegrenzer en een ¾ grote aansluiting voor de waterleiding.

Technische specificaties:
Maximaal Output 300 l / dag, afhankelijk van de kwaliteit van het initiële water
Gemiddelde output 100 - 160 l / dag bij 8 - 15 ° C en 2 - 4 bar druk
Retentiepercentage 95 - 98%
Aluminium - 97 - 98%
Cadmium - 95 - 98%
Bacteriën - 99%
Nitraten - 92 - 97%
Silicaten - 94 - 96%
Sulfaten - 97 - 98%
Verharder - 95 - 98%

Verhouding concentraat: permeaat 4: 1/3: 1 afhankelijk van de kwaliteit van het initiële water

Geleidbaarheid leidingwater: Permeaat 1.000 µS / cm: 50 µS / cm 300 µS / cm: 15 µS / cm

Geleidbaarheid leidingwater: Peremat met downstream Dupla ultrazuiver waterfilter 1.000 µS / cm:> 1 µS / cm 300 µS / cm:> 1 µS / cm

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met het Dupla RO 300 osmosesysteem bereidt u uw aquariumwater professioneel en afgestemd op de behoefte van uw vissen!

Merken (Fabrikanten): Dupla

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dupla Osmose Systeem RO 300

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: