Dupla Eeze Powder

Aanvullende voeding

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

DuplaRin Eeze is een voedingsrijke enkelvoudige voeding met een gemicroniseerd formaat, die bijzonder geschikt is als zoöplanktonvervanger voor lagere dieren in zeewateraquaria.

DuplaRin Eeze is een enkelvoudig voer dat uitstekend geschikt is als zoöplanktonvervanger voor lagere dieren zoals koralen en vooral voor azooxanthellenkoralen, filtervoeders, mosselen en haarsterren in zeewateraquaria en bestaat voor 100% uit Calanus finmarchicus. Dit is een calanoïde copepode en met zijn zeer hoge gehalte aan omega-3-vetzuren, evenals SDA, EPA en DHA en de hoge eiwitbeschikbaarheid, is het een onmisbare energieleverancier in de Noord-Atlantische Oceaan. De gemicroniseerde ca. 100-250 micron gedroogde en gedeeltelijk ontoliede rivierkreeften zijn een delicatesse voor alle ongewervelde dieren en koralen en een noodzakelijke planktonvervanger voor azooxanthellen en grote poliepkoralen in zeewater. Dupla Eeze is een 100% natuurlijk aanvullend voer dat door zijn natuurlijke smaak smakelijk werkt en rijk is aan spijsverteringsenzymen die de stofwisseling stimuleren. Het hoge aandeel natuurlijke astaxanthine helpt de kleurvorming te verbeteren en ondersteunt de vitaliteit. Dupla Eeze verhoogt ook de paaibereidheid en is ideaal voor het kweken van jonge vissen.

Voedingsadvies
Afhankelijk van de bezettingsdichtheid 2-3 keer per week 1 maatlepel in 300 liter aquariumwater. Bewaar het voedingsblik na gebruik goed gesloten op een koele en droge plaats en gebruik het binnen 3 maanden na opening.

Samenstelling:
Calanus finmarchicus (zeekreeft), 100% natuurlijk, gemicroniseerd, gedeeltelijk ontolied en gedroogd, afmeting ca. 100-250 micron

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met Dupla Eeze Poeder biedt u uw dieren niet alleen een waardevolle zoöplanktonvervanger, maar ondersteunt u uw jongen ook vanaf het begin met waardevolle eiwitten en vetten voor een gezonde groei!

Merken (Fabrikanten): Dupla

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dupla Eeze Powder

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder