Dennerle Shrimp King Atyopsis

Hoofdvoer voor garnalen en kreeften

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Een uitgebalanceerde voeding is het belangrijkste bij het fokken en houden van ongewervelde dieren. Alleen als ze optimaal worden voorzien van alle benodigde vitamines, mineralen en voedingsstoffen zullen ze evenwichtig groeien, mooiere kleuren ontwikkelen en een grotere bereidheid tot voortplanting vertonen.

De Dennerle Shrimp Atyopsis is een poedervormig voer ontwikkeld voor de biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater waaiergarnalen en bevat alle belangrijke voedingsstoffen, bouwstenen en vitale stoffen. De optimale deeltjesgrootte maakt een effectieve voedselopname mogelijk en vermindert de watervervuiling. Met de Shrimp King Atyopsis geef je je lievelingen een gezonde en evenwichtige groei en prachtige kleuren. Trouwens: Shrimp King Atyopsis bevat gegarandeerd geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of vismeel!

Achtergrondinformatie
Shrimp King Atyopsis bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstenen die waaiergarnalen dagelijks nodig hebben. Hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren uit insectenlarven en schaaldieren zorgen voor een evenwichtige groei en voortplanting. Vitaminen en fytochemicaliën uit algen en groenten dienen als "smeermiddel" voor een functionerend metabolisme. De bladeren van de "wonderboom" Moringa oleifera leveren waardevolle vitale stoffen en versterken het immuunsysteem van het lichaam. Vezel ondersteunt een gezonde spijsvertering. Natuurlijke carotenoïden bevorderen de volledige ontwikkeling van soortspecifieke markeringen en kleurstoffen. Door de talrijke ingrediënten is in elk voer een gevarieerde voeding ingebouwd.

De gecoördineerde deeltjesgrootte biedt de beste voorwaarden voor een effectieve voedselopname en vermindert de watervervuiling. Shrimp King Atyopsis is bijzonder geschikt voor alle soorten van de geslachten Atya en Atyopsis, bijv. Atya gabonensis, Atya innocus, Atya margaritacea en Atyopsis

aanbeveling
Voer eenmaal per dag één afgestreken microlepel per garnaal. Meng het voer met wat aquariumwater in een kopje en voer de dieren met een pipet. Als alternatief kunt u het gepureerde voedsel ook op een geschikt punt direct in de stroming doen. Overgebleven voer uiterlijk na 24 uur verwijderen, zodat het in het aquarium niet gaat rotten.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Shrimp King Atyopsis zorg je goed voor je waaiergarnalen!

Merken (Fabrikanten): Dennerle
Diersoort: Garnalen & kreeften

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Shrimp King Atyopsis

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder