Dennerle NanoCube Complete+ 30L

Nano Aquarium Set

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

In een aquarium moeten uw vissen en alle andere bewoners zich zo comfortabel mogelijk voelen, want hier brengen ze hun hele leven door.

Met de Dennerle Nanocube Complete+ creëer je een prachtige kleine onderwaterwereld naar jouw smaak! De complete set van 30 liter bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvol aquarium; te beginnen met de zwarte achterwandfolie, een afdekschijf, een foam pad, een nano hoekfilter en de 6 watt Nano Style LED M. De set bevat ook het Nano garnalengrind Sulawesi Black, het Nano DeponitMix kweekmedium en de Nano thermometer!

Je kunt deze nanokubus naar hartelust scapen en een eersteklas paradijs bouwen voor je kleine kriebels! Het aquarium is ideaal voor het kweken en houden van ongewervelde dieren zoals dwerggarnalen en dwergkrabben. De afgeronde hoeken geven de glazen wastafel een elegante touch en trekken gegarandeerd ieders aandacht.

Afmetingen (B x D x H): 30 x 30 x 35 cm

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Nanocube Complete+ kun je direct aan de slag en realiseer je je droom van een onderwaterspeeltuin voor je garnalen - want deze complete set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen - je hoeft alleen de planten en de decoratie zelf te kiezen!

Volume: 20-30 liter
Merken (Fabrikanten): Dennerle
Stroomvoorziening
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle NanoCube Complete+ 30L

8 recensies in andere talen

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
7 (77%)
4 Sterren
2 (22%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

9 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 8 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: