Dennerle Black Cones - Elzenkegels

Speciale voedingsstoffen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dennerle Black Cones zijn natuurlijke elzenkegels die worden gebruikt voor de water- en visverzorging in zoetwateraquaria.

Met de Black Cones verzorgt en beschermt u uw aquariumvissen op natuurlijke wijze met waardevolle humus- en tanninestoffen. Met de Black Cones bereikt u een bijna natuurlijk en tropisch-achtig aquariumwater en bevordert u ook het welzijn, de vitaliteit en de paaibereidheid van uw dieren. De ingrediënten beschermen en versterken het slijmvlies en de kieuwen van vissen en versterken het schild en de kieuwen van garnalen en krabben. Ze versterken ook de afweer van het lichaam, remmen schadelijke ziektekiemen en verminderen stress. Met Black Cones kunt u schimmelziekten bij uw vissen voorkomen, maar ook de paaizwam van viseieren. Op een natuurlijke en waterdichte manier vergroot u het foksucces van uw dieren!
Black Cones verzuren het aquariumwater mild en stabiliseren de pH-waarde. Ze zijn daarom ideaal voor nieuwe opstellingen en worden met name aanbevolen voor vissen uit zwartwatergebieden zoals discusvissen, neontetra's, maanvissen, dwergcichliden en meervallen.

Toepassing: Elke 2-3 weken 4-6 kegels toevoegen aan 100 liter aquariumwater. Vervang na 2-3 weken de elzenkegels of laat ze als decoratie in het aquarium staan. Als u tegelijkertijd Catappa-producten gebruikt, moet u de dosering dienovereenkomstig aanpassen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Zwarte kegels zijn de absolute non-plus-ultra in de aquaristiek en vooral in de fokkerij!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Black Cones - Elzenkegels

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
5 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder