Dennerle Aqua Rico - Catappa Leaves

Waterverzorging en voedingssupplementen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dennerle Catappa Leaves zijn natuurlijke zeeamandelbladeren die worden gebruikt voor de verzorging van het water in zoetwateraquaria.

Met de Catappa Leaves ondersteunt u de natuurlijke waterverzorging in het aquarium en biedt u uw meerval (Ancistrus-soort), garnalen en slakken een waardevol voedingssupplement. De bladeren bevatten tal van natuurlijke actieve ingrediënten die een positief effect hebben op het water en de dieren en bevatten waardevolle humus- en fulvinezuren. Ze bevorderen het welzijn, de vitaliteit en de paaibereidheid. Catappa Leaves zijn het recept voor succes voor Aziatische kwekers en exporteurs van aquariumvissen. De Catappa Leaves zijn rijpe, gedroogde en met de hand geplukte bladeren van de zeeamandelboom Terminalia catappa en voegen natuurlijke stoffen toe aan het water dat de aquariumvissen al gewend zijn vanuit hun eigen water. De ingrediënten beschermen en versterken het slijmvlies en de kieuwen van vissen en versterken het schild en de kieuwen van garnalen en krabben. Ze versterken ook de afweer van het lichaam, remmen schadelijke ziektekiemen en verminderen stress. Met Catappa Bladeren kunt u schimmelziekten bij uw vissen voorkomen, maar ook de paaizwam van viseitjes. Op een natuurlijke manier vergroot u het foksucces van uw dieren.
Catappa Leaves verzuren het aquariumwater mild en stabiliseren de pH-waarde. Dit maakt ze ideaal voor nieuwe opstellingen, maar ze kunnen zelfs worden gebruikt als vakantievoer voor meervallen!

Toepassing: 1 blad toevoegen aan 100 liter aquariumwater. Na ongeveer 1-2 dagen zijn de bladeren doordrenkt met water en zinken ze naar de bodem. Na 2-3 weken komen de actieve ingrediënten vrij of worden de bladeren eraf gegeten - dan kun je ze vernieuwen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Catappa Leaves zijn de absolute non-plus-ultra in de aquaristiek en vooral in de fokkerij!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Aqua Rico - Catappa Leaves

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
5 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder