Aqua Rebell Glass Inflow Cut

Gemaakt van hoogwaardig glas

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Aqua Rebell Glass Inflow Cut is een filterinlaat die wordt aangesloten op het buitenfilter en die het aquariumwater aanzuigt. Het bestaat uit hoogwaardig borosilicaatglas in laboratoriumkwaliteit.

De Aqua Rebell Glass Inflow Cut is zorgvuldig en kunstzinnig met de hand gemaakt. Dit maakt elk stuk uniek.

Ondanks de hoge kwaliteit is deze filterinlaat niet duur - daar hebben we goed op gelet. Het glas is praktisch onzichtbaar in het water, zodat de filterinlaat niet optisch afleidt van de aquariumuitrusting en de aquariumbewoners.

De Aqua Rebell Glass Inflow Cut is een filterinlaat die bijzonder geschikt is voor gebruik in aquaria met een deksel. De uitsparingen in het deksel die voor deze apparaten zijn aangebracht, zijn vaak niet bijzonder ruim en het kan moeilijk zijn om hier het gebruikelijke gebogen glaswerk uit te voeren. Met de Aqua Rebell Glass Inflow Cut is er nu een ideale oplossing voor dit soort aquarium. Verbind eenvoudig de rechte slangaansluiting met een geschikte flexibele slang of met bestaande leidingen. De Aqua Rebell Glass Inflow Cut bestaat alleen uit het rechte glazen deel dat in het water uitsteekt.

De inlaatsleuven bevinden zich in het onderste deel van de instroom, ze zijn zorgvuldig bewerkt en visueel onopvallend. Als je bijzonder kleine aquariumdieren hebt, zoals jonge garnalen of babyvissen, raden we een filterbeschermer aan, die de kleinste bewoners effectief beschermt tegen aanzuigen.

Aqua Rebell Glas Inflow Cut - 13 mm
Hoogte 250 mm
Geschikt voor slangen 13 mm of 12/16 mm
Aqua Rebell Glas Inflow Cut - 17 mm
Hoogte 250 mm
Geschikt voor slangen 17 mm of 16/22 mm

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De Aqua Rebell Glass Inflow Cut is een ideale oplossing als je glaswerk wilt gebruiken in je aquarium met een deksel en de uitsparingen geven je niet genoeg ruimte voor gebogen glazen buizen.

Merken (Fabrikanten): Aqua Rebell

recensies in Nederlands voor Aqua Rebell Glass Inflow Cut

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder