Anubias Echinodorus 'Ozelot Red'

Ocelot zwaard plant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De onderhoudsvriendelijke "red ocelot" Echinodorus Ozelot Red uit Zuid-Amerika houdt van zacht tot hard water. De rozetplant, die 20 tot ca. 50 cm wordt, komt goed tot zijn recht in de middengrond op de achtergrond van een aquarium.

De onderhoudsvriendelijke "Red Ocelot" Echinodorus Ozelot Red heeft een opvallend vlekkenpatroon op zijn roodgroene bladeren, waaraan hij zijn naam dankt. Als wortelvoeder heeft hij een voedingsrijk substraat nodig.

Deze populaire aquariumplant blijft wat kleiner dan andere zwaardplanten en kan daarom zelfs in de middengrond of anderszins op de achtergrond in grote aquaria worden gebruikt. De prachtige zwaardplant staat met zijn tot 40 cm nog vrij uitgestrekt en zou daarom een goed plekje in het aquarium moeten krijgen waar hij zich een beetje kan uitspreiden.

Echinodorus Ocelot Red reproduceert door dochterplanten die groeien op de bloeiwijzen die boven de waterlijn groeien. Om te vermeerderen, kunt u de dochterplanten eenvoudig scheiden en planten.

De Echinodorus Red Ocelot is een makkelijk te verzorgen aquariumplant die niet veel werk vraagt. Met een goede toevoer van voedingsstoffen is het zeer krachtig. Het hoeft niet per se CO2-bemesting te hebben en het doet het zelfs bij middelmatig licht heel goed. De zwaardplant "Red Ocelot" is zeer gemakkelijk te verzorgen in zacht tot hard water.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Ook in grote aquaria is de Echinodorus rode ocelot door zijn kleur een geweldige blikvanger. Vooral als solitaire plant ziet hij er echt geweldig uit; door zijn oorsprong past hij bijzonder goed in een Zuid-Amerikaanse tank.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Echinodorus 'Ozelot Red'

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
4 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder