Anubias Echinodorus "El Diablo" XL

Zwaardplant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Echinodorus sp. 'El Diablo', afkomstig uit Zuid-Amerika, is gemakkelijk te verzorgen en houdt van zacht tot hard water. De rozetplant, die 20 tot ca. 35 cm, is perfect voor plaatsing in het midden of op de achtergrond van een aquarium.

Echinodorus sp. 'El diablo' is een spannend nieuw ras met geweldige kleuren. De grote bladeren groeien aan relatief lange, slanke stelen. De nieuwe scheuten zijn knalrood, de oudere bladeren worden groen, maar behouden een rood gespikkeld patroon. De bladnerven zijn wijnrood.

Echinodorus sp. 'El diablo' is een worteleter die de meeste voedingsstoffen via de wortels opneemt en heeft daarom wortelmest nodig om te kunnen gedijen. CO2-bemesting is niet absoluut noodzakelijk, maar bevordert een betere groei en verkleuring. Middelmatig licht is voldoende voor een goede groei.

Deze mooie, grote plant komt perfect tot zijn recht tussen het midden en de achtergrond in een aquarium, waar hij mooie kleuraccenten geeft en als solitair kan worden gebruikt. Het wordt vrij groot en moet daarom voldoende ruimte krijgen om zich volledig te kunnen ontwikkelen.

Kleine plantjes vormen zich gemakkelijk, die kunnen worden gescheiden en opnieuw worden geplant om deze plant te vermenigvuldigen, omdat deze nog steeds zelden te koop is.

Je kunt Echinodorus ook in een extra grote maat kopen in onze online shop. De XL-versie is aanzienlijk groter en sterker.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Echinodorus sp. 'El diablo' is bijvoorbeeld ideaal voor gebruik in een discusaquarium, waar hij voldoende ruimte heeft om zich uit te spreiden. Het verdraagt gemakkelijk de hoge temperaturen die discusvissen gewoonlijk nodig hebben.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Echinodorus "El Diablo" XL

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder