Anubias Anubias barteri var. 'bonsai'

aquarium plant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De zeer gemakkelijk te verzorgen Anubias barteri var. 'Bonsai', het bonsai speerblad of bonsai dwerg speerblad, komt uit Afrika. De epifyt, die slechts 2 tot ca. 5 cm hoog wordt, is perfect voor nano-aquaria en op wortels of stenen in de middengrond en verdraagt zacht tot hard water.

De oorspronkelijke vorm van het echt kleine bonsai-speerblad Anubias barteri var. 'Bonsai' komt uit Afrika. De donkergroene blaadjes van deze kleine Anubias zitten op korte en stevige stelen. Deze aquariumplant groeit langzaam en is zeer gemakkelijk te verzorgen. De bonsai dwerg anubias is echt geweldig voor een nano aquarium of voor de middenweg.

Het bonsai dwerg speerblad Anubias barteri var. 'Bonsai' is een van de epifyten. Om deze reden bieden we het hier al vastgebonden aan een kleine aquariumwortel van maat S met een lengte van 20-25 cm.

De zeer onderhoudsvriendelijke Anubias barteri var. 'Bonsai' is niet veeleisend, kan goed overweg met zacht tot hard water en zelfs met heel weinig licht. Ook de langzaam groeiende Anubias heeft niet veel voedingsstoffen nodig. Het past ook goed in bijvoorbeeld baars-aquaria, omdat het behoorlijk slecht smaakt en er dus niet op wordt gekauwd.

De vermeerdering van het speerblad van de bonsai is ook heel eenvoudig: snijd gewoon een stuk van de wortelstok af waaraan nog twee bladeren zijn bevestigd. De sectie groeit dan geleidelijk uit tot een hele plant.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Deze Bonsai Anubias is al vastgebonden en klaar voor gebruik op een geselecteerd, mooi stukje aquariumwortel. Plug en plant voor het aquarium.

Oorsprong: Afrika
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Plaatsing: Middengrond
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias barteri var. 'bonsai'

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
8 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

8 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder