Tetra Tetratec EasyCrystal Filter Pack C250 / 300 met Actieve Kool, 3 stuks

Filtermedium

€ 8,99

(€ 3,00 / stuk, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 3 stuks

Op voorraad

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 23. juli als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Vervangend filtermedium voor EasyCrystal binnenfilters
 • Voor 40 liter aquariumvolume
 • Ideale filtering door chemische, mechanische en bioactieve werkmethodes
 • Bevat speciale actieve kool
 • Snelle, schone verandering
 • Klaar voor direct gebruik

Art. nr.: TET-151598, Inhoud: 3 stuks, EAN: 4004218151598

Beschrijving

Het Tetra EasyCrystal FilterPack C250/300 is een vervangend filtermedium voor het Tetra EasyCrystal binnenfilter, dat is voorzien van speciale actieve kool en wordt gebruikt voor chemische, mechanische en bioactieve filtering in zoetwateraquaria tot 40 liter.

Ten behoeve van uw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het aquarium is van belang, maar ook de mensen die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra EasyCrystal Filter Pack filterpatroon is een vervangend filtermedium voor gebruik in het Tetra EasyCrystal binnenfilter. Het filterpatroon is snel en eenvoudig te verwisselen zonder natte handen. Het witte filtervlies neemt de ruwe voorfilterfunctie over. Voor het fijnfilter met smalle poriën wordt het groene filtervlies gebruikt. Speciale actieve kool wordt gebruikt om waterverkleuring en onaangename geuren te elimineren. Dankzij de praktische cliphouder kan de patroon snel en schoon worden verwisseld.

De mate van vervuiling van het filter kan worden bepaald aan de hand van het debiet van het water. Afhankelijk van het filtertype wordt het elke 14 dagen tot 3 maanden schoongemaakt wanneer het debiet met ongeveer de helft wordt verminderd. Voor het uitspoelen van het filtermateriaal wordt lauwwarm kraanwater of beter aquariumwater gebruikt. Bij het gebruik van filtersponzen is het voldoende om ze eenvoudig uit te drukken. Gebruik hiervoor nooit warm of koud water, omdat dit nuttige filterbacteriën vernietigt. Er mogen in geen geval reinigingsmiddelen worden gebruikt. Het regelmatig vervangen van het filterpakket van het Tetra EasyCrystal-filter gaat veel sneller en gemakkelijker.

3 filterpatronen zijn bij de levering inbegrepen.

Oliver Knott raadt aan:

Met het Tetra EasyCrystal Filter Pack wissel je snel en eenvoudig je filterpatronen zonder natte handen - dankzij de speciale actieve kool worden medicijnresten snel en eenvoudig eruit gefilterd!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec EasyCrystal Filter Pack C250 / 300 met Actieve Kool

2 recensies in andere talen

4,3 van 5 sterren
5 Sterren
3 (75%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
1 (25%)
1 Sterren
0 (0%)

4 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder