Tetra Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300

Filtermedium

€ 6,99

(€ 2,33 / Stuk, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 3 Stuks

Bezorging uiterlijk op maandag, 03. april als je bestelt voor woensdag 07:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 47,90.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

  • Vervangend filtermedium voor EasyCrystal binnenfilters
  • Voor 40 liter aquariumvolume
  • Ideale filtering door mechanische en bioactieve werkwijze
  • Snelle, schone verandering
  • Klaar voor direct gebruik

Art. nr.: TET-151581, Inhoud: 3 Stuks, EAN: 4004218151581

Beschrijving

De Tetra EasyCrystal FilterPack 250/300 is een vervangend filtermedium voor de Tetra EasyCrystal binnenfilter en wordt gebruikt voor mechanische en bioactieve filtering in zoetwateraquaria tot 40 liter.

Ten behoeve van uw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het zwembad is van belang, maar ook de mensen die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra EasyCrystal Filter Pack filterpatroon is een vervangend filtermedium voor gebruik in het Tetra EasyCrystal binnenfilter. Het filterpatroon is snel en eenvoudig te verwisselen zonder natte handen. Het witte filtervlies neemt de ruwe voorfilterfunctie over. Voor het fijnfilter met smalle poriën wordt het groene filtervlies gebruikt. Dankzij de praktische cliphouder kan de patroon snel en schoon worden verwisseld.

De mate van vervuiling van het filter kan worden bepaald aan de hand van het debiet van het water. Afhankelijk van het filtertype wordt het elke 14 dagen tot 3 maanden schoongemaakt wanneer het debiet met ongeveer de helft wordt verminderd. Voor het uitspoelen van het filtermateriaal wordt lauwwarm kraanwater of beter aquariumwater gebruikt. Bij het gebruik van filtersponzen is het voldoende om ze eenvoudig uit te drukken. Gebruik hiervoor nooit warm of koud water, omdat dit nuttige filterbacteriën vernietigt. Er mogen in geen geval reinigingsmiddelen worden gebruikt. Het regelmatig vervangen van het filterpakket van het Tetra EasyCrystal filter gaat veel gemakkelijker en sneller.

3 filterpatronen zijn bij de levering inbegrepen.

Oliver Knott beveelt aan:

Met het Tetra EasyCrystal Filter Pack wissel je snel en eenvoudig je filterpatronen zonder natte handen!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Vragen & antwoorden over Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: