Tetra Tetratec Bodemreiniger, GC 30

Voor schone aquaria

€ 10,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: GC 30

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 04. juni als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

Nog 6 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Comfortabele, gebruiksvriendelijke bodemreiniger
 • Snelstartventiel voor het opzuigen van het water
 • Visvanger voorkomt dat vissen of grind naar binnen worden gezogen
 • Driehoekige zuigbuisconstructie maakt reiniging zelfs in ongeschikte gebieden mogelijk
 • 2 jaar garantie

Art. nr.: TET-762312, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4004218762312

Beschrijving

De Tetra GC Comfort bodemreiniger is een speciaal ontworpen bodemreiniger in een driehoekige vorm met een visbeschermingsrooster om de aquariumbodem effectief te ontdoen van slib.

Regelmatige reiniging van de ondergrond maakt ook deel uit van een optimale waterverzorging in het aquarium. Gedeeltelijke waterverversingen alleen zijn niet voldoende om afvalstoffen uit het aquarium te verwijderen. Visuitwerpselen, voedselresten en rottende plantendelen bezinken op de grond en vergaan langzaam. Deze stoffen beïnvloeden de waterkwaliteit en daarmee het welzijn van uw vissen. Met de Tetra GC comfort vloerreiniger verwijder je deze afval- en afbraakstoffen eenvoudig. Een snelstartventiel start de waterafzuiging zodat je de vloerreiniger niet meer met je mond naar binnen hoeft te zuigen! Dankzij de driedelige buis, die in het midden eenvoudig uit elkaar te draaien is, kan de vloerreiniger grondig worden gereinigd. Het daarin geïntegreerde visbeschermingsrooster voorkomt dat vissen of grind per ongeluk worden opgezogen. Dankzij de innovatieve driehoekige vorm kun je de vloerreiniger gebruiken om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen en ook rechtstreeks op de ruiten, wat extreem moeilijk is met een ronde vloerreiniger. De innovatieve roterende kop maakt een eenvoudige bediening mogelijk, waarbij de slang in alle richtingen draait zonder te knikken. Dankzij de clipsset is het mogelijk om de slang van de vloerreiniger zowel aan de rand van het aquarium als aan de emmer te bevestigen, zodat vervelende verrassingen zoals plotselinge overstromingen door onafhankelijke waterverversingsslangen tot het verleden behoren ! De speciale constructie van de vloerreiniger maakt volledige zuiging van het aquariumwater mogelijk en heeft een stevige en veilige grip voor eenvoudige bediening. De 180 cm lange slang maakt effectief en comfortabel werken mogelijk. Tetra biedt 2 jaar garantie op de GC comfort vloerreiniger.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra GC comfort vloerreiniger maak je zelfs de moeilijkste hoeken en randen van je aquarium in een handomdraai schoon!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec Bodemreiniger

2 recensies in andere talen

4,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (66%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
1 (33%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder