Tetra Tetra Vital, 500ml

Vitaminen

€ 19,99

(€ 39,98 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 500ml

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 28. juni als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

Nog 9 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Om vitaliteit, welzijn en natuurlijke kleuren te bevorderen
 • Vult essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen aan
 • Natuurlijk actieve B-vitamines zorgen voor meer vitaliteit en verminderen stress
 • Magnesium verhoogt het welzijn
 • Panthenol verzorgt de slijmvliezen
 • Jodium verhoogt de bereidheid om te paren en succes bij het paaien

Art. nr.: TET-736337, Inhoud: 500 ml, EAN: 4004218736337

Beschrijving

Tetra Vital is een wateradditief ter bevordering van de vitaliteit en het creëren van een natuurlijke leefomgeving in het zoetwateraquarium.

Het water wordt niet mechanisch gezuiverd door een filtersysteem alleen. Voor de omzetting van ammoniak naar nitraat zijn speciale bacteriën nodig, die een grote ruimte vinden in een voldoende gedimensioneerd filtersysteem. Met het gebruik van Tetra SafeStart creëert de aquariaan optimale omstandigheden voor een goede bioactiviteit in het aquarium. Een wijdverbreide mening dat vooral de bacteriën van de Nitrobacter-groep actief zijn als nitrificerende bacteriën in het aquarium is wetenschappelijk weerlegd. In natuurlijke biofilms uit aquaria kon Tetra-onderzoek de bacteriën van de Nitrospira-stam vaststellen als de belangrijkste vertegenwoordigers van nitrietreducerende bacteriën. Niet al het aquariumwater is gelijk gemaakt. Pas als alle parameters kloppen, biedt het aquarium alle vissen en planten een thuis waarin ze zich prettig voelen en zich vermenigvuldigen. Dankzij de productinnovaties van Tetra, die in het eigen ontwikkelings- en onderzoekslaboratorium worden vervaardigd, krijgt de aquariaan de tools om van zijn aquarium een oase van welzijn voor alle bewoners te maken. Ook is vis niet alleen vis - afhankelijk van hun leefgebied hebben de verschillende soorten verschillende waterwaarden nodig waarin ze optimaal gedijen en een vitaal gedrag vertonen. Afwijkingen hierin kunnen op den duur leiden tot ziekte.

Tetra Vital bevordert het welzijn en de natuurlijke kleurenpracht van de vissen, essentiële vitamines en sporenelementen uit hun natuurlijke biotoop worden aangevuld die in het leidingwater ontbreken of in het aquarium zijn opgebruikt. Hierdoor ontstaat een natuurlijke leefomgeving waarin vissen zich prettig voelen en hun natuurlijke pracht ontwikkelen. Natuurlijk actieve B-vitamines zorgen voor meer vitaliteit en verminderen stress. Magnesium verhoogt het welzijn en bevordert een gezonde groei. Panthenol zorgt voor de slijmvliezen van de vissen en jodium verhoogt zowel de bereidheid om te paren als het succes van de paai. Belangrijke sporenelementen voorkomen deficiëntieverschijnselen. De groei van planten en micro-organismen wordt gestimuleerd.

Gebruik:
Goed schudden voor gebruik. Elke 4 weken TetraVital toevoegen aan 10 liter aquariumwater. Als de vissen worden blootgesteld aan zware belasting, raden we aan om de dosering te verdubbelen.

Oliver Knott beveelt aan:

Met Tetra Vital bevorder je actief de vitaliteit en het welzijn van jouw vissen en geef je vitamines en mineralen die in kraanwater ontbreken!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Vital

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder