Tetra Biocoryn

Waterzuiveraar

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Tetra Biocoryn is een waterconditioner voor zoetwateraquaria die het dichtslibben van het substraat voorkomt en onaangename geurtjes voorkomt.

Het water wordt niet mechanisch gezuiverd door een filtersysteem alleen. Voor de omzetting van ammoniak naar nitraat zijn speciale bacteriën nodig, die een grote ruimte vinden in een voldoende gedimensioneerd filtersysteem. Met het gebruik van Tetra SafeStart creëert de aquariaan optimale omstandigheden voor een goede bioactiviteit in het aquarium. Een wijdverbreide mening dat voornamelijk de bacteriën van de Nitrobacter-groep actief zijn als nitrificerende bacteriën in het aquarium is wetenschappelijk weerlegd. In natuurlijke biofilms uit aquaria kon Tetra-onderzoek de bacteriën van de Nitrospira-stam vaststellen als de belangrijkste vertegenwoordigers van nitrietreducerende bacteriën. Ammoniak, dat ook zeer schadelijk is voor vissen, wordt afgebroken door bacteriën van de geslachten Nitrospira en Nitrosomonas. De nieuwste bevindingen in de microbiologie hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van SafeStart. Met Tetra Bactozym worden optimale omstandigheden voor de kolonisatie van deze belangrijke bacteriën bereikt. Het bedekt alle oppervlakken met een bacteriebevorderende biofilm waarop nitrificerende bacteriën kunnen ontstaan. Tetra Biocoryn vult deze producten aan.

Tetra Biocoryn voorkomt verzanding van de grond en onaangename geurtjes. Tetra Biocoryn bevat zeer actieve enzymen en bacterieconcentraten die het water ontgiften en de afbraak van organisch materiaal zoals voedselresten, visuitwerpselen of dode plantendelen versnellen. De speciale formule met onmiddellijke en langdurige werking breekt slib betrouwbaar af en voorkomt verder dichtslibben. Het water is bevrijd van onaangename geuren en is helder en gezond. Tetra Biocoryn ontgift het water betrouwbaar en vermindert de belasting van het filter. De ophoping van organische verontreinigingen en verstopping van het filter wordt voorkomen. De onderhoudsinspanning wordt verminderd door de verlengde reinigingsintervallen en de langere levensduur van het filter.

Dosering:
Wekelijks 1 capsule per 50-60 liter aquariumwater. Bovendien bij elke waterverversing.

Oliver Knott beveelt aan:

Tetra Biocoryn voorkomt het dichtslibben van de grond, waardoor de levensduur van de filters en de reinigingsintervallen worden verlengd!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Biocoryn

2 recensies in andere talen

4,3 van 5 sterren
5 Sterren
1 (33%)
4 Sterren
2 (66%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder