Tetra AquaArt Aquarium LED 60L, wit

Aquarium Starter Set

€ 179,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Kleur: wit (1 Set)

Nog 3 stuks op voorraad

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 23. juli als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

Grote bulkgoederen: Voor dit product gelden extra verzendkosten van € 9,90 / artikel vanwege de afmetingen of het gewicht.
Meer informatie

Gratis verzending naar Nederland.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Buitenafmetingen 61,5 x 34 x 43 cm
 • Hoogwaardige complete set voor het houden en kweken van garnalen en kreeften
 • Hoogwaardig glazen aquarium met 60 liter inhoud
 • Duurzame en krachtige 9,6 W LED-verlichting met 50.000 branduren
 • met 700 lumen en 6500 Kelvin
 • Hoogwaardige en moderne afdekking met geïntegreerde voerkleppen
 • Innovatief Tetra EasyCrystal-filter met twee vervangende filterpatronen
 • Dag- en nachtlichtschakelaar

Art. nr.: TET-244900, Inhoud: 1 Set, EAN: 4004218244900

Vaak samen gekocht met Tetra AquaArt Onderkast 60L

Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - wit Tetra AquaArt Onderkast 60L - wit
Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - wit € 179,99
Tetra AquaArt Onderkast 60L € 119,99
Totaalprijs: € 299,98
Beschrijving

De Tetra AquaArt Aquarium LED is een complete set incl.

 • Filter Tetra EasyCrystal Filterbox 300 (3,5 watt)
 • 50 watt verwarming
 • LED-verlichting 9,6 watt
 • voer- en verzorgingsproducten

De Tetra AquaArt LED aquarium complete set 60 L is een antracietkleurig aquarium met een inhoud van 60 liter, een longlife LED en het innovatieve EasyCrystal filter en wordt gebruikt voor het houden van ongewervelde dieren en siervissen.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in de kamer met je kleurrijke siergarnalen of rivierkreeftjes. Als biotoop met zijn planten, de decoratie en de onopvallende en duurzame techniek is de Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

Het Tetra AquaArt LED Discovery Line Aquarium creëert met zijn LED-verlichting fascinerende inzichten in de onderwaterwereld. Door de geïntegreerde dag- en nachtlichtschakelaar komen krabben en planten op indrukwekkende wijze tot hun recht. Naast de energiebesparende en dus duurzame verlichting bevat de complete set de op elkaar afgestemde filtertechniek. Voer- en verzorgingsproducten ronden de complete set af en maken het opzetten van het aquarium kinderspel: voor de ideale leefomstandigheden voor krabben en planten!

Het hoogwaardige glazen aquarium (61,5 x 34 x 43 cm) met een inhoud van 30 liter heeft een modern design en effectieve techniek. Het innovatieve Tetra EasyCrystal-filter zorgt voor een efficiënte filtering en wordt geleverd met twee vervangende cartridges, die zorgen voor blijvend kristalhelder en gezond water. De filter kan flexibel in het aquarium worden geplaatst, de patronen kunnen eenvoudig om de 4 weken worden vervangen door ze er eenvoudig uit te trekken. Uispoelen en natte handen zijn niet meer nodig! Dankzij de praktische beugels aan het aquariumframe kan het EasyCrystal-filter eenvoudig op de gewenste locatie worden geplaatst.
De grote, gebruiksvriendelijke openingen in de deksel zorgen voor een gemakkelijke invoer en toegang tot de technologie. De stevige afdekking heeft duurzame LED-verlichting met een levensduur van meer dan 50.000 uur, met dag- en nachtlicht schakelaar. Het aquarium bestaat uit 5 mm dik, vervormingsvrij floatglas met afgeschuinde randen.
De complete set bevat ook handige voer- en verzorgingsproducten. Ook wordt de informatieve Tetra-brochure “Opzetten van een krab- en garnalenaquarium” meegeleverd, wat het starten van een succesvol garnalenaquarium makkelijker maakt. Het moderne design in trendy kleuren maakt deze complete set zeer geliefd, veilige bediening wordt gegarandeerd door uitstekende afwerking en hoogwaardige techniek. De complete set is TÜV/GS getest volgens DIN 32622, evenals CE gecertificeerd en biedt 3 jaar garantie op het verlijmen van het aquarium, het deksel en de lamp.

Zo werkt het:
Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Het speerblad is geschikt om te planten, een zeer overblijvende epifyt die snel stenen of wortels zoekt om te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. Planten moeten tijdens het opzetten altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het beste voor de aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of via een plaat gegoten om het substraat niet te verstoren. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelbare verwarming zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.
De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling. Dit maakt het water enerzijds vis- en garnalenvriendelijk. Anderzijds zijn bij inzet van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het visgiftige ammonium/ammoniak en nitriet soepel verloopt.

Oliver Knott beveelt aan:

De Tetra AquaArt LED Aquarium Complete Set 60 L is een onderhoudsvriendelijk en ultramodern instapaquarium voor het houden van siervissen en ongewervelde dieren, dat al alle benodigde techniek, voer en verzorgingsproducten bevat!

Volume: 50-60 liter, 60-80 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor Tetra AquaArt Aquarium LED 60L

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
5 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
3 recensies in andere talen

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder