Tetra Active Substraat 6L

Substraat

€ 10,99

(€ 1,83 / l, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 6 l

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 17. februari

Op voorraad vanaf 14. februari

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 47,90.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

  • Natuurlijk substraat voor een plantvriendelijk bodemklimaat
  • Groot oppervlak en poreuze structuur bieden meer voordelen dan gewoon grind
  • Bevordert de kolonisatie van nuttige bodembacteriën
  • Ontlast het filter
  • Zorgt voor een gelijkmatige watercirculatie
  • Voor alle zoetwateraquaria

Art. nr.: TET-246911, Inhoud: 6 l, EAN: 4004218246911

Beschrijving

Het Tetra Active Substraat is een natuurlijk substraat voor een prachtige en gezonde plantengroei in zoetwateraquaria.

Een gezonde en prachtige plantengroei hangt af van drie essentiële factoren: naast een koolstofbron voor hun fotosynthese en optimale verlichting hebben planten een voedingsrijk substraat nodig. Hierdoor kunnen nieuwe planten snel en veilig worden geworteld en worden ze optimaal voorzien van alle benodigde voedingsstoffen en mineralen. Een gezonde en weelderige vegetatie, vooral in een nieuw opgezet aquarium, beperkt de toevoer van voedingsstoffen voor algen, zodat hun groei vanaf het begin wordt geremd. Een gezonde en krachtige plantengroei tast ook de vitaliteit van uw vissen aan: de planten dienen als schuil- en schuilplaats. Bovendien produceren ze vitale zuurstof in het aquarium en dragen zo aanzienlijk bij aan het welzijn van uw vissen! Gezonde planten verminderen algenvoedingsstoffen en ziekteverwekkers en nemen verontreinigende stoffen op.

Het Tetra Actief Substraat is een natuurlijk substraat dat zorgt voor een plantvriendelijk bodemklimaat en een prachtige, gezonde plantengroei. Het grote oppervlak en de poreuze structuur van het waterneutrale kleigranulaat bieden verschillende voordelen ten opzichte van conventioneel grind. Tetra Active Substrate bevordert de kolonisatie van nuttige bodembacteriën en vermindert organische watervervuiling. Het filter wordt ontlast en zorgt voor kristalhelder water, waardoor het aquarium makkelijker kan intrekken. Het substraat vermijdt de vorming van bodemverdichting en voorkomt rotte wortels door een optimale bodemstructuur. De beworteling van planten wordt bevorderd en zorgt voor een stevige grip, omdat ook fijne wortels zich kunnen verankeren in de kleiporiën. De plantenwortels worden optimaal van voedingsstoffen voorzien - de gelijkmatige watercirculatie maakt dit mogelijk, waardoor tot 50% meer voedingsstoffen kunnen worden opgenomen in tegenstelling tot conventioneel aquariumgrind.

Toepassing: Grondig wassen om slijtage veroorzaakt door transport te verwijderen en vertroebeling te voorkomen. Vul het aquarium met een ca. 4 cm hoge laag Tetra ActiveSubstrate. Voor een optimale plantengroei adviseren wij als basis een 2-4 cm hoge laag substraatconcentraat Tetra CompleteSubstrate.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met het Tetra ActiveSubstrate biedt u uw waterplanten de basis voor een prachtige groei, omdat ze 50% meer voedingsstoffen kunnen opnemen dan met conventioneel aquariumgrind!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Vragen & antwoorden over Tetra Active Substraat 6L

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Active Substraat 6L

2 recensies in andere talen

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen


Vergelijkbare producten

Anderen kochten ook: