Sui Jin FilterStarter micro dry

Bacterieconcentraat voor filterinlaten

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Sui Jin Algen Stop Fosfaat Bindmiddel
Oase Vierkante textiel plantenmand
JBL AlgoPond Forte
Beschrijving

FilterStarter van SUI JIN ondersteunt een optimale filterstart en verkort de inlooptijd! Het concentraat werkt via zeer actieve microdroge bacteriestammen. Ze bouwen de vijverbiologie op en zorgen tegelijkertijd voor het uitzetten van de eerste vissen. De bacteriën ondersteunen de afbraak van voedselrijke restanten van visuitwerpselen, voer en modder. Hierdoor komt er minder ammonium, ammoniak en nitriet vrij die schadelijk zijn voor vissen, wordt de algengroei verminderd en wordt de vijverbiologie gestabiliseerd. Het resultaat: helder water, langere reinigingsintervallen en een gezonde flora en fauna!

SUI JIN FilterStarter Bacterie Concentraat werkt het hele jaar door en blijft ook in de winter actief vanaf een watertemperatuur van 10 °C!

Tip: Na medicamenteuze behandeling ondersteunt SUI JIN FilterStarter de filterfunctie optimaal - het biologische evenwicht egaliseert sneller.

Toepassing: Het product is exclusief ontwikkeld voor gebruik in koi-, siervissen- en zwemvijversystemen en voor gebruik in kleine rioolwaterzuiveringsinstallaties. Het concentraat moet via de filterkamer, het organische bed of de stroom worden ingevoerd. Bij plaatsing is een goede beluchting met zuurstof aan te bevelen, UV-C straling (lampen) dient 2 dagen uitgeschakeld te zijn. Het water kan korte tijd troebel worden, maar dit zal weer verdwijnen.

Vijvergrootte: bis 5.000 Liter, von 5.000-10.000 Liter, von 10.000 - 25.000 Liter, von 25.000 - 50.000 Liter, von 50.000 - 100.000 Liter, über 100.000 Liter
Merken (Fabrikanten): Sui Jin

recensies in Nederlands voor Sui Jin FilterStarter micro dry