Sera Holiday 10 Tabs

Vakantievoeding

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Sera Holiday (10 tabletten) is een vakantievoeder in tabletvorm die vissen tijdens de feestdagen van voedsel voorziet en geschikt is voor alle siervissen in een zoetwateraquarium.

Aanvullende voeding - meer vitaliteit en veiligheid
In sommige situaties is de normale voeding niet meer voldoende en moet deze verstandig worden aangevuld. Met Fishtamin en Holiday biedt Sera ongecompliceerde, betrouwbare oplossingen als zieke of gestresste dieren moeten worden versterkt met een extra vitamine of als u een paar dagen wilt reizen zonder u zorgen te maken over de aanvoer van uw vissen.

Sera Holiday is een vakantievoeder gemaakt van zorgvuldig geproduceerde voedertabletten, dat goed wordt geaccepteerd door de meeste siervissen in zoetwateraquaria. De eiwitrijke voeding wordt langzaam van buiten naar binnen zacht, zodat de buitenste laag beschikbaar is om te eten. Het binnenste deel van de tablet blijft vers. Uw siervissen worden daarom een week lang voorzien van alle vitale voedingsstoffen en mineralen, zodat u zonder aarzelen van uw vakantie kunt genieten. Omdat het langzaam onthardende voer door begrazing moet worden uitgewerkt, is overeten praktisch onmogelijk en wordt het water niet onnodig vervuild.

Voedingsadvies: 1 tablet per 80 liter een week in het aquarium leggen (afhankelijk van de voorraad)

Samenstelling:
Ca-caseïnaat, vismeel, groenlipmossel, wilgenbast

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met het Sera Holiday voer kun je onbezorgd van je vakantie genieten en weet je dat er goed voor je dieren wordt gezorgd!

Merken (Fabrikanten): Sera

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sera Holiday 10 Tabs

4,0 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
1 (100%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder