Sera Goudkleurige Spirulina

Kleurvoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Sera Goldy Color Spirulina is een gekleurd voeder in granulaatvorm voor goudvissen en andere koudwatervissen in de vijver en in het zoetwateraquarium en in diverse containers.

Sera Goldy Color Spirulina is een gekleurd voer gemaakt van zorgvuldig geproduceerde korrels voor grotere goudvissen, veeleisende cultivars en andere kieskeurige koudwatervissen. Het uitgebalanceerde en licht verteerbare recept met waardevolle ingrediënten zoals spirulina (10%) bevordert specifiek de natuurlijke kleur van de prachtige dieren. De kleuren worden sterker, zuiverder en zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. De gezonde ontwikkeling en het immuunsysteem van de vissen worden ondersteund. Het drijvende, vormstabiele granulaat vervuilt het water niet.

Samenstelling:
Vismeel, maïszetmeel, tarwebloem, spirulina (10%), tarwekiemen, biergist, visolie, gammarus, tarwegluten, mannan-oligosacharide (0,4%), krill, brandnetel, kruiden, luzerne, peterselie, groenlipmossel , zeewier, paprika, spinazie, wortelen, knoflook.

Voedingsadvies: Het hele jaar door 1-2 keer per dag voeren en zoveel als de dieren in korte tijd kunnen eten. Jonge dieren kunnen vaker gevoerd worden. Eenmaal geopend, moet het voedselblik altijd goed worden gesloten en binnen enkele maanden worden opgebruikt om verlies van versheid te voorkomen.

Tip: Zet regelmatig een vastendag om de stofwisseling van de dieren te stimuleren en door actief foerageren gedrag te bevorderen dat past bij de soort. Het hoofdvoer kan worden aangevuld met andere Sera voeders om het dagmenu van de vissen optimaal af te wisselen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met Sera Goldy Color Spirulina geeft u uw waardevolle vijvervissen heldere kleuren en ondersteunt u hun immuunsysteem!

Merken (Fabrikanten): Sera
Diersoort: Goudvissen

recensies in Nederlands voor Sera Goudkleurige Spirulina

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder