Sera Combinatie armatuur 96 liter met 90 cm kast

Aquariumcombinatie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Juwel Rio 180 LED-combinatie
Juwel Rio 240 LED-combinatie
Juwel Rio 125 LED-combinatie
Beschrijving

De sera AquaTank "fiXture" met een inhoud van 96 liter biedt alles wat nodig is voor een snelle en succesvolle start in de aquaristiek: een modern aquarium inclusief onderkast, energiebesparende LED-verlichting, een onderhoudsarm, efficiënt binnenfilter en verwarmingselement .

Het elegante design zet bovendien uitstekende accenten, waar je de aquariumcombinatie ook wilt neerzetten.

Op een basisoppervlak van 82 x 40 cm kunnen in de sera AquaTank een grote verscheidenheid aan onderwaterwerelden worden gereproduceerd of vormgegeven, de creativiteit kent geen grenzen. Het aquarium heeft geen afdekking nodig, hierdoor vinden grotere wortels of stenen die over de rand van het aquarium steken ook hun plek in het aquarium. Door de veiligheidsbeugels, die ca. 1 cm onder de rand van het glas worden bevestigd, wordt het risico dat de vissen eruit springen of de garnalen eruit kruipen aanzienlijk verminderd.

De juiste technologie is al aanwezig: de in de set meegeleverde LED X-Change Tube daglichtzonsopgang komt overeen met natuurlijk daglicht en zorgt er zo voor dat het aquarium natuurgetrouw wordt verlicht. In de "fiXture"-set is de LED-buis gemonteerd in een moderne aluminium behuizing en kan worden aangevuld met extra lampen of de sera LED Moonlight Set. Om het zwembad schoon te maken of op te zetten, kan het bovenlicht snel en eenvoudig worden verwijderd of verplaatst. Het kant-en-klare binnenfilter heeft 3 filterkamers die al zijn voorzien van filtermedia. Om te voorkomen dat de vissen (vooral meervallen) verbranden, heeft het verwarmingselement een extra bescherming om de dieren te beschermen.

Inrichting:

  • sera AquaTank 96 L (B x H x D: 82 x 30 x 40 cm)
  • sera onderkast (hoogte: 90 cm)
  • sera fil 120
  • sera aquariumverwarming 100 W
  • sera LED X-Change Tube daglicht zonsopgang 660
  • sera LED armatuur zilver 800
  • sera LED-voorschakelapparaat 20 V DC 3 A
  • sera thermosafe 82 x 40 cm

Inclusief onderkast (hoogte 90 cm):

De complete set bevat een moderne onderkast speciaal ontwikkeld voor de AquaTanks. Deze heeft twee deuren met drukknop-deuropeners en twee flexibel inzetbare planken, zodat ook grotere items zoals externe filters of CO2-flessen gemakkelijk kunnen worden ondergebracht. Door de open achterkant kunnen kabels en slangen gemakkelijk naar het aquarium worden geleid.

Het enige wat je nodig hebt om de onderkast in elkaar te zetten is een kruiskopschroevendraaier, een inbussleutel en houtlijm.

Volume: 80-120 liter
Merken (Fabrikanten): Sera
Stroomvoorziening

recensies in Nederlands voor Sera Combinatie armatuur 96 liter met 90 cm kast