Olibetta Gravel Super White, 1-2 mm

Natuurlijk grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Ons waterneutrale fijnkorrelige Olibetta Gravel is een ideaal aquariumzand voor je zoetwateraquarium. De fijne korrel heeft afgeronde hoeken en biedt een geweldig alternatief voor grover grind. Dit fijne aquariumzand is ideaal voor aquaria met bodembewoners zoals meervallen en ongewervelden. Pantsermeervallen, bijvoorbeeld, vinden het heerlijk om te graven in zand en fijn grind.

Daarbij kauwen ze letterlijk door het grind heen. Fijnkorrelig aquariumgrind voorkomt het doorsijpelen van voedsel, dat anders tussen de grindkorrels kan gaan rotten. Dit fijne grind voorkomt dit en draagt zo indirect bij aan een betere waterkwaliteit. Het Olibetta aquariumgrind verdicht zelfs in deze fijne korrelgrootte niet, zodat de wortels van je aquariumplanten zich nog steeds kunnen voorzien van voldoende voedingsstoffen voor een goede groei.

Je kunt ons fijne natuurgrind seperaat gebruiken of in combinatie met andere grindkleuren of korrels, of in een aquascape of aquarium, bijvoorbeeld om een beekje of een pad te suggereren.

Ons natuurgrind voor aquaria ziet er niet alleen prachtig uit, maar dient ook als een effectief biologisch filter voor het ecosysteem in het aquarium. Het kan deze taak perfect vervullen in combinatie met een bodemspoeler of bodemverwarming. Het natuurlijke grind moet voor gebruik grondig worden afgespoeld met koud water om eventuele stof veroorzaakt door het transport te verwijderen.

Onze deskundige Oliver Knott raadt aan:

Dit fijnkorrelige aquariumzand is echt geweldig om seperaat te gebruiken, en samen met ander aquariumgrind is het ook erg mooi. Het aquariumzand is met name geschikt voor aquaria met bodemvissen en ongewervelde dieren.

Korrelgrootte: 1-2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Super White, 1-2 mm

1 recensie in een andere taal

4,6 van 5 sterren
5 Sterren
4 (80%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
1 (20%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder