Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

Natuurlijke kiezels

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Deze grote natuurlijke kiezelstenen van Olibetta voor aquaria met een lengte van 9 tot 15 cm zijn echt geweldig in grotere aquaria, maar ook als los stuk of in een kleine groep in kleinere aquaria of aquascapes. Deze superklasse blikvangers verharden het aquariumwater helemaal niet.

Hun natuurlijke ovale tot ronde vormen passen mooi in rustige aquascapes of in rivieraquaria en stroombassins. Ze geven uw aquascape een rustige en harmonieuze uitstraling. De natuurlijke kiezelstenen van Olibetta zijn uiteraard ongecoat. Met verschillende maten van deze prachtige kiezelstenen kunt u de inrichting van uw aquarium natuurlijk aanvullen en ontspannen. Ze zijn vooral geweldig in combinatie met Olibetta natuurgrind of Olibetta gravel Pebbles.

Zo zijn de ronde stenen ook ideaal voor het maken van algenstenen voor volwassen bewoners. Hiervoor voegt u spirulina-algenpasta met water toe aan een kiezelsteen, laat u deze drogen en legt u deze in het aquarium. Was de natuurlijke kiezelstenen voor gebruik in uw aquarium korte tijd met koud water, zodat eventuele schuurmiddelen en stof veroorzaakt door het transport worden weggespoeld.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

De grote ovale tot ronde kiezels zijn echte blikvangers in biotoopaquaria, stromingsaquaria en eigenlijk elke andere soort aquascape en aquarium.

Korrelgrootte: 9-15 cm
Merken (Fabrikanten): Olibetta
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

10 recensies in andere talen

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
12 (85%)
4 Sterren
1 (7%)
3 Sterren
1 (7%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

14 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 10 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder