Olibetta Glanzend grind zwart

Aquariumgrind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het glanzende grind bestaat uit donker glanzende structuuras. U kunt dit donkere glanzende grind perfect gebruiken om individuele details zoals een mooie plant of een geweldig decoratiestuk te benadrukken of het grind in het hele aquarium gebruiken om de kleuren van uw kleurrijke siervissen beter tot hun recht te laten komen. Dit geweldige, fijne grind is met zijn fijne korrelgrootte van 1-2 mm zeer gelijkmatig en zorgt voor een zeer gelijkmatige uitstraling in het aquarium.

Het glanzende grind is absoluut waterneutraal, het geeft geen mineralen af aan het water en heeft geen invloed op de waterhardheid. De fijne korrel is zeer geschikt voor gebruik met bodemfilters of bodemwashers. Omdat het glanzende grind geen voedingsstoffen bevat, moeten de aquariumplanten met een substraatbemesting onder het grind van de juiste plantenvoeding worden voorzien.

Om stof en vuil te verwijderen en om te voorkomen dat het aquariumwater troebel wordt, dient u de grind voor gebruik in het aquarium af te spoelen met koud water. Het glanzende grind heeft relatief scherpe randen en mag daarom niet worden gebruikt in aquaria met bodemvissen zoals pantsermeervallen, die zich aan de randen kunnen verwonden. Het glanzende grind is daarom niet primair geschikt voor het houden van garnalen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Dit mooie donker glanzende grind kun je gebruiken als contrast op een lichte grind ondergrond, je kunt het gebruiken om solitaire planten te benadrukken of je hele aquarium uit te rusten met het mooie donker glanzende grind.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Glanzend grind zwart

1 recensie in een andere taal

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
4 (80%)
4 Sterren
1 (20%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder