JBL Voedselclip, 2 stuks

Universele clip voor voer

€ 5,99

(€ 3,00 / stuk, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 2 stuks

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 28. juni als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

Nog 3 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Ideaal voor groenvoer zoals slablaadjes
 • Beweegbare clip
 • Geen drift van de feed

Art. nr.: JBL-6316300, Inhoud: 2 stuks, EAN: 4014162631633

Beschrijving

De JBL voerclip is een universele clip met een beweegbare clip voor voer en slablaadjes die voorkomt dat het voer in het aquarium rondzwemt. Met de JBL voerklem kan een ideale voerplaats worden gecreëerd en biedt het voordeel van gericht voeren van de vissen. Maar het kan ook in het terrarium worden gebruikt en stimuleert de dieren spelenderwijs om meer te bewegen bij het zoeken en eten. De voerklem met zuighouder is perfect te positioneren. Het zorgt ervoor dat de vissen gemakkelijk kunnen worden geobserveerd tijdens het voeren wanneer ze zich op de voederplaats bevinden. Dagelijkse controles van de gezondheidstoestand zijn noodzakelijk, vooral voor nieuwe vissen of voor vissen die verzwakt zijn door een ziekte. Een constante ingreep in het aquarium door te zoeken of te vangen is een extra belasting voor de dieren.

Met de JBL voerklem zijn dagelijkse controles nu eenvoudig om maatregelen te nemen indien nodig. Door de vaste positionering in het aquarium wordt actief verhinderd dat het visvoer gaat zwemmen, dat anders, mede door de beweging van het wateroppervlak, door het aquariumfilter omhoog wordt geslingerd en zich in dode hoeken op de bodem of in drijvende waterplanten die tot aan het wateroppervlak reiken en onder bepaalde omstandigheden onopgemerkt zouden rotten. Dit belast op zijn beurt het aquariumwater en tast de gezondheid van de goed verzorgde vissen en de nuttige microbacteriën aan. De JBL voerklem houdt het voer permanent gereed - en ook op zijn plaats.

Eenvoudige toepassing
De JBL voerclip met beweegbare clip wordt op een geschikte plaats op aquariumglas geplaatst. Het voedsel, zoals slablaadjes, catappablaadjes of iets dergelijks, wordt in de clip geklemd.

Inhoud levering:
2 universele clips met zuignap

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Dankzij de JBL voerklem kunnen de bladeren op hun plaats worden gehouden en drijven niet meer rond in het aquarium waar vissen er niet bij kunnen.

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Voedselclip

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder