JBL Propond All Seasons M 7,5kg

Volledig voer / vijvervoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

JBL Pond Thermometer
JBL AlgoPond Forte
JBL StabiloPond KH
Beschrijving

JBL ProPond All Seasons M is een drijvend compleetvoer voor alle seizoenen volgens de NEO-index. De stokvorm is geschikt voor middelgrote vijvervissen van 35 tot 55 cm. Het kan worden gevoerd bij watertemperaturen tussen 10-25 °C en wordt in deze variant geleverd in een grote zak van 7,5 kg.

Prebiotische ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de verteerbaarheid van ProPond All Seasons M, waardoor ook de waterkwaliteit verbetert. Een fijn afgestemd fosfaatgehalte vermindert ook de watertroebelheid en remt de algengroei. Naast het seizoensconcept biedt JBL ProPonds speciale producten aan die alleen, in combinatie met speciale wensen of als traktatie gegeven kunnen worden. Hoe ziet ProPond All Seasons M eruit? Het zijn 14 mm drijvende voedselsticks, boordevol 24 procent eiwit, 7 procent vet, 4 procent ruwe celstof en 8 procent ruwe as - een rijk, smakelijk menu!

Evenwichtig, natuurlijk, het hele jaar door - zodat de dieren op lange termijn gezond en actief blijven, voldoen alle ProPond-producten van het seizoensconcept aan de NEO Index. Deze soortspecifieke voeding levert bij elke temperatuur de optimale hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en vetten. Daarnaast ondersteunt het alle levensfuncties, verhoogt het de weerstand en activiteit van de vissen. Schitterende kleuren en een vitale uitstraling bevestigen uw welzijn.

NEO Index betekent letterlijk: Natuurlijke, energie-geoptimaliseerde voeding. Dit is de verhouding tussen eiwitten en vetten in het voer. Als alleen rekening gehouden zou worden met het seizoen, zouden vissen in de winter (2:1) maar half zoveel eiwit nodig hebben als in de zomer (4:1). Omdat echter niet alleen het seizoen, d.w.z. de watertemperatuur, maar ook de grootte en leeftijd, evenals de functie van het voer (bijv. groeivoer = ProPond Growth) een beslissende rol spelen, werd de NEO Index ontwikkeld, die alle deze eigenschappen verpakt in een statement.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL ProPond All Seasons M is het hele jaar door voer voor middelgrote vijvervissen, dat door de drijvende stokken gemakkelijk kan worden waargenomen tijdens het voeren!

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Koi in de tuinvijver, Goudvissen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Propond All Seasons M 7,5kg

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal