JBL NovoGranoColor mini

Hoofdvoeder voor kleine siervissen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL NovoGranoColor mini is een gegranuleerd hoofdvoer voor kleine tropische zoetwatervissen tussen 3 en 10 cm groot die in verschillende watergebieden leven. Verschillende korrelgroottes laten het voer zinken en drijven, waardoor alle aquariumbewoners gelijk worden gevoed. Het is ook ideaal voor gebruik in automatische feeders. Verschillende natuurlijke grondstoffen in de JBL NovoGranoColor mini zorgen voor meer uitgesproken kleuren, een stabiel immuunsysteem en een gedefinieerde uitstraling.

Dankzij de korrels ter grootte van de mond hebben de aquariumvissen optimale voedingscondities, aangezien alle visformaten tegelijkertijd worden gevoerd. JBL Novo voersoorten zijn lichter verteerbaar, wat leidt tot minder uitscheiding, dus ook met de NovoGranoColor mini is een betere waterkwaliteit gegarandeerd. Het optimaal aangepaste fosfaatgehalte vermindert de troebelheid van het water en remt de algengroei. Dankzij de unieke CLICK-bus kun je hygiënisch voeren zonder dat je het voer zelf hoeft aan te raken.

Voedingsadvies:
Voer een of twee keer zoveel JBL NovoGranoColor mini als de vissen in 5 minuten kunnen consumeren. Minder is meer hier. De voederintervallen kunnen echter zowel bij het opfokken als bij het opgroeien van jonge vissen worden verlengd.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
NovoGranoColor mini CLICK is een optimaal gekleurd voer voor kleine vissen in alle watergebieden!

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Karperzalmen, Labyrintvisachtigen, Levendbarenden, Barbelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL NovoGranoColor mini

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder