JBL LED Solar Control WiFi

Besturingsapparaat voor JBL LED

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Met de meegeleverde afstandsbediening van de JBL LED SOLAR NATUR dim je het licht geleidelijk en kies je uit drie kleurtemperaturen. Zodra u uw JBL LED SOLAR NATUR (ideaal in combinatie met JBL LED SOLAR EFFECT) aanvult met de JBL LED SOLAR CONTROL, gaat er een nieuwe besturingswereld voor u open: met behulp van de JBL LED SOLAR CONTROL kunt u biotoop gebruiken gegevens uit de Pantanal (Zuidwest-Brazilië) of uit de regio van de Oost-Afrikaanse riftvalleimeren (Malawi-Tanganyika). Afhankelijk van het seizoen (inclusief droge en regenachtige seizoenen, onweer en bewolking) passen je leds daar de klimaatsituatie aan. Voor een goudvisaquarium zal de verlichting specifiek de mooie kleuren benadrukken en voor een gezelschapsaquarium wordt een lampje geplaatst dat een tropische dag laat zien met 10 uur zon, het juiste licht voor planten en sterke kleuren voor de vissen. Onweersbuien en wolken worden ingespeeld via een random number generator.

Voor vrienden van zwaarbeplante aquaria (aquascaping) is er een lichtprogramma dat vergelijkbaar is met het programma voor gezelschapsaquaria, maar met een hogere lichtintensiteit. De acclimatisatiemodus kan aan het begin van elk programma worden geselecteerd, waardoor uw planten zich gemakkelijk kunnen aanpassen van de vorige verlichting met TL-buizen naar het veel fellere licht van de LED's. Uiteraard kan elk programma ook zonder acclimatisatie worden gekozen. In een handmatige modus kun je ook lichtsituaties instellen die je zelf hebt gekozen. Voor alle genoemde programma's zijn 2 soorten LED-lampen beschikbaar: 1.) JBL LED SOLAR NATUR en 2.) JBL LED SOLAR EFFECT. Als u de JBL LED SOLAR NATUR alleen zonder JBL LED SOLAR EFFECT bedient met de JBL LED SOLAR CONTROL, kunt u inderdaad alle functies zoals onweer, bewolking en zonsopgang of zonsondergang bereiken, maar zonder kleureffecten!

Leveringsomvang:

Besturingseenheid voor plaatsing in het JBL LED SOLAR systeem voor 2 lampen (1x NATUR & 1x EFFECT), de benodigde app is altijd gratis

Merken (Fabrikanten): JBL
Stroomvoorziening

recensies in Nederlands voor JBL LED Solar Control WiFi

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: