JBL Clynol

Waterbehandeling

€ 14,99

(€ 29,98 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 500ml

Bezorging uiterlijk op donderdag, 28. september als je bestelt voor maandag 06:00 uur.

Nog 8 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Waterzuiveraar op natuurlijke basis
  • Verwijdert verkleuringen en troebelheid
  • Bindt zware metalen
  • Verduidelijkt aquariumwater

Art. nr.: JBL-2519200, Inhoud: 500 ml, EAN: 4014162251923

Beschrijving

De JBL Clynol is een natuurlijke waterconditioner voor het zuiveren en reinigen van zoet- en zeewateraquaria en is verkrijgbaar in verschillende eenheden.

Schoon en gezond water
Planten- en voedselresten en stofwisselingsproducten verslechteren de kwaliteit van het aquariumwater. Een goede waterkwaliteit is noodzakelijk om de gezondheid van vissen en planten in het aquarium te bevorderen. JBL Clynol is een waterconditioner voor vissen, schildpadden en ongewervelde dieren in zoet- en zeewater. Indien mogelijk moeten ze zich in het aquarium net zo comfortabel voelen als in de natuur. JBL Clynol bereidt het aquariumwater voor op de biotoop en beschermt zo de aquariumbewoners. Schoon aquariumwater betekent een optimale waterkwaliteit. Bij het inrichten van een nieuw aquarium, het verversen van een deel van het water en na het gebruik van remedies of medicijnen moet het aquariumwater opnieuw worden behandeld JBL Clynol reinigt het water op natuurlijke basis. Verkleuring en troebelheid worden verwijderd, zware metalen, ammonium en eiwitten worden gebonden, evenals onaangename geuren. Gezond water betekent gezonde vissen: JBL Clynol bevordert het welzijn en optimaliseert de waterkwaliteit voor alle bewoners.

Natuurlijk effect
Microfijne, natuurlijke mineralen worden in het water verdeeld en binden dankzij hun speciale oppervlaktestructuur een groot aantal ongewenste stoffen, verkleuringen, deeltjes en bacteriën. Het hele aquarium wordt praktisch één gigantisch filter. Dit reinigt het water op een natuurlijke manier en bevordert het welzijn van de vissen en lagere dieren. De resulterende aanvankelijke troebelheid verdwijnt na 2-24 uur en het water wordt kristalhelder.

Toepassing
10 ml/40 l water per week, de fles krachtig schudden voor gebruik en dan onmiddellijk doseren. Het product moet aan het aquarium worden toegevoegd op een plaats met een goede waterbeweging.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Maximaal welzijn door natuurlijke waterzuivering - JBL Clynol maakt het mogelijk!

Merken (Fabrikanten): JBL

Vragen & antwoorden over JBL Clynol

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Clynol

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: