JBL Catappa XL

Natuurlijke verzorging

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL Catappa XL zijn zeeamandelbladeren voor de natuurlijke verzorging van vissen en ongewervelde dieren in zoetwateraquaria. Indien mogelijk moeten vissen zich in het aquarium net zo comfortabel voelen als in de natuur. De natuurlijke werking van zee-amandelblad bevordert het welzijn, de vitaliteit en de bereidheid om te paaien. Bovendien fungeert het als een natuurlijke waterconditioner en slijmvliesbescherming vanuit het huis van onze aquariumbewoners. Tannines hebben een condenserend effect op de slijmvliezen en voorkomen zo actief ziekten.

JBL Catappa XL wordt rechtstreeks van de boom geoogst, schoongemaakt, gladgestreken en in de zon gedroogd. Na de toevoeging zakt het blad na 1-2 dagen naar de bodem, de actieve ingrediënten komen in ongeveer 1-3 weken vrij. Dan kan er een nieuw zeeamandelblad worden toegevoegd en het andere in het aquarium, dat een welkome voeding is voor meervallen en ongewervelde dieren. Daarnaast zijn zeeamandelbladeren onmisbaar bij de veredeling van verschillende Betta-soorten.

Toepassing
Voeg 1 blaadje toe aan 50-100 liter water. Na de toevoeging zakt het blad na 1-2 dagen naar de bodem, de actieve ingrediënten komen in ongeveer 1-3 weken vrij. Dan kan er een nieuw zeeamandelblad worden toegevoegd en het andere in het aquarium, dat een welkome voeding is voor meervallen en ongewervelde dieren.

JBL Catappa XL is, mits droog bewaard, vrijwel onbeperkt houdbaar.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De natuurlijke werking van zee-amandelblad bevordert het welzijn, de vitaliteit en de bereidheid om te paaien.

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Catappa XL

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder