Hobby Evertape 7.5 cm x100 cm - Transparent

Noodband

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Splendid 110 Donkere Wilde Eik Combinatie
Aquatlantis Splendid 110 Combinatie Steenlook
Aquatlantis Splendid 110 Combinatie Essen Wit
Beschrijving

Evertape noodkleefband is een absoluut hoogwaardig hechtsysteem en biedt een optimale aanpassing aan het te verlijmen oppervlak en de omgevingsomstandigheden. Met deze tape kunt u bijna alle materialen afdichten of verbinden, ook vochtige oppervlakken. Vooral qua temperatuur, luchtvochtigheid of dichtheid is deze tape een echte alleskunner die niet mag ontbreken in je aquariumhuishouden!

Met de Evertape-noodkleefband hecht je onderwater - praktisch als het aquariumglas in het weekend of op feestdagen barst. Deze nieuwe generatie plakband kenmerkt zich ook door een enorme duurzaamheid bij temperaturen onder het vriespunt, een goede UV-bestendigheid en een hoge mate van directe hechting.
De acrylkleefkern vormt een bijna onlosmakelijke eenheid met de twee functionele kleefvlakken. De continue visco-elastische lijm zorgt, in tegenstelling tot conventionele tapes, voor een permanente, spanningsvrije en afdichtende verbinding. Er zijn bijna geen grenzen aan de toepassingsgebieden vanwege de producteigenschappen en maken Evertape noodkleefband tot een ideale snelle reparatiehulp in de aquarium- en vijverbouwsector. Maar dit handige allround plakband kan ook worden gebruikt op het gebied van buitentuinen, zwembaden en zelfs voor caravans / boten / camping en sport.

Evertape noodkleefband is bijzonder geschikt voor ondergronden zoals:

• Veel kunststoffen
• Vijverfolie
• Glas
• De meeste gepoedercoate oppervlakken

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de noodkleefband van Evertape zit je altijd aan de veilige kant - of je nu de tuinslang snel moet repareren of de scheur in je aquariumglas!

Merken (Fabrikanten): Hobby
Videos bij product:

Video's over het product:

recensies in Nederlands voor Hobby Evertape 7.5 cm x100 cm - Transparent