Dupla Vit, Vitamine Concentraat 10ml

Aanvullend voer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dupla Vit is een vitamineconcentraat dat wordt toegevoegd aan visvoer of aquariumwater en is geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria, maar ook voor gebruik in tuinvijvers.

Het Dupla vitamineconcentraat voorkomt gebreksverschijnselen en kan dankzij de fijne doseertip eenvoudig door het voer worden aangebracht. Voedsel dat in de buurt van het aquarium wordt bewaard, kan binnen enkele maanden na opening vitamines en mineralen verliezen, en ook diepvriesvoer bevat slechts enkele vitamines. Vitaminegebrek kan een trigger zijn voor ziekten in het aquarium. Vissen komen door verschillende oorzaken onder stress; of het nu gaat om verplaatsingsgerelateerd transport, inferieure waterkwaliteit of overbezetting. Dupla Vit voorkomt dus deficiëntieverschijnselen en versterkt de weerstand. Een uitgebalanceerde voeding ondersteunt ook de kleurvorming en gezonde groei van de dieren en daarmee het algehele uiterlijk, evenals het verhogen van het paaien en de vruchtbaarheid. De nuttige micro-organismen zoals reinigende bacteriën in het aquarium kunnen echter ook bij hun werk worden ondersteund door vitaminedruppels rechtstreeks aan het aquariumwater toe te voegen. Omdat vitamines echter gevoelig zijn voor licht, mogen ze alleen aan het aquarium worden toegevoegd als de verlichting is uitgeschakeld.

Tip: Besprenkel vers gezeefde Artemia-nauplii met enkele druppels Dupla Vit-vitamineconcentraat en laat een uur staan. De Artemia nauplii eten de vitamines op en zijn daardoor nog waardevoller voor de vissen.

Voedingsadvies
Dupla Vit 10 ml vitamineconcentraat kan dagelijks met 3-5 druppels over het betreffende voer worden gedruppeld. Wacht bij vlokkenvoer tot de vlokken de meeste vitamines hebben opgenomen alvorens te voeren. Bevroren voedsel mag over het algemeen alleen worden ontdooid en afgespoeld. Giet dit goed af en verrijk het daarna met Dupla Vit. Als u Dupla Vit direct aan het aquariumwater wilt toevoegen, is dit aan te raden 's avonds nadat de verlichtingsfase is afgelopen.
Dupla Vit moet na opening in de koelkast worden bewaard en binnen drie maanden worden gebruikt.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Voer als de pro's en ondersteun uw waardevolle vissen met alle benodigde vitamines!

Merken (Fabrikanten): Dupla

recensies in Nederlands voor Dupla Vit, Vitamine Concentraat 10ml

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder