Dupla PlantFix liquid

Voor aquariumplanten

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Dupla Thermometer
Dupla Kalibratieoplossing pH 7
Dupla Cube Stand 80
Beschrijving

De Dupla PlantFix vloeistof is een snelwerkende lijm voor waterplanten en geschikt voor aquascaping in zoetwateraquaria.

Gezonde en prachtige planten in het aquarium zijn niet alleen voor het oog van de toeschouwer. Hun schitterende groei biedt de aquariumbewoners onder andere schuilplaatsen en dient tevens als waardevolle zuurstofleverancier. Vooral bij zogenaamde aquascaping, waarbij artistieke onderwaterlandschappen worden gecreëerd, is niet alleen de knowhow van de aquascaper vereist, maar ook de juiste tools.

Zelfs de aquascaping-kampioenen kunnen scapen met de Dupla PlantFix vloeibare instant-plantenlijm! Met de PlantFix-vloeistof kunnen mossen, varens en andere epifytische planten snel en eenvoudig worden gefixeerd om de meest delicate onderwaterlandschappen artistiek te ontwerpen. Voorbij zijn de dagen dat mossen moeizaam werden vastgebonden met koorden en draden! Met de PlantFix vloeistof heeft Dupla een productinnovatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om in het aquarium gericht en in enkele seconden verhardingen zoals stenen en wortels in het aquarium te vergroenen met planten. De snellijm is extreem zuinig in gebruik, een paar druppels zijn voldoende!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de Dupla PlantFix vloeistof kunnen planten en mossen bijna razendsnel worden verwerkt en van een aquarium een absolute blikvanger maken!

Merken (Fabrikanten): Dupla

Recensies van onze klanten

0 recensies in Nederlands voor Dupla PlantFix liquid

4 recensies in andere talen

4,2 van 5 sterren
5 Sterren
8 (66%)
4 Sterren
3 (25%)
3 Sterren
1 (8%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

12 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 4 recensies in een andere talen.