Dennerle V30 Complete

Plantenmest

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De V30 Complete is een hooggeconcentreerde professionele meststof voor alle zoetwateraquaria en is verkrijgbaar in verschillende containers.

Met V30 Complete voorziet u uw aquariumplanten van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een krachtige en weelderige groei. Alle voedingsstoffen en bouwstenen zijn beschikbaar in een direct opneembare en plantactieve vorm. Waardevolle sporenelementen zoals ijzer en mangaan zorgen voor weelderige groene bladeren. Rode en roodbruine bladkleuren worden geïntensiveerd en mooie tekening wordt versterkt. Met V30 Compleet compenseer je gericht tekorten aan voedingsstoffen, worden de planten van binnenuit versterkt en help je de groeiachterstand weer op gang te krijgen. Zogenaamde chelaten - zeer effectieve beschermhoezen - houden de voedingsstoffen lang beschikbaar voor de planten. Gebrekverschijnselen kunnen eenvoudig verholpen worden en de planten zien er weer prachtig groen uit. V30 Compleet is gegarandeerd fosfaat- en nitraatvrij en bevordert dus geen algen.

Om u vertrouwd te maken met het onderwerp bemesten, kan V30 als enige meststof worden gebruikt. Voor een optimaal effect moet u echter het Dennerle-bemestingssysteem gebruiken.

Zoals alle Dennerle-meststoffen is ook de V30 zeer goed gestabiliseerd, wat een blijvend stabiele werking betekent. Andere meststoffen slaan de actieve ingrediënten na korte tijd neer, te herkennen aan een bruinzwarte verkleuring, en verliezen daarbij hun werkzaamheid. Algen worden actief verdreven door regelmatige bemesting en maken geen schijn van kans. Al na een paar weken ziet u zichtbaar succes wanneer uw planten krachtig zijn gegroeid en intense kleuren hebben ontwikkeld. V30 kan ook worden gebruikt in combinatie met kooldioxidebemesting en is absoluut compatibel met alle aquariumbewoners zoals vissen, slakken, garnalen en krabben, mits correct gedoseerd en gebruikt.

Gebruik:
Bij normale beplanting en belichting elke 2 weken 2 pompslagen toevoegen aan 100 liter aquariumwater.
Bij zware beplanting en belichting tot 2 pompslagen per 100 liter aquariumwater per week doseren.

De dosering verandert bij gelijktijdig gebruik van het Perfectplan bemestingssysteem, de Dosator of in combinatie met Carbo Elixir Bio!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de V30 Complete waan je je heerlijk in de wereld van aquariumplanten en bemesting!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle V30 Complete

3 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
13 (86%)
4 Sterren
2 (13%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

15 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: