Dennerle Bio-CO2 opslagdepot

CO2 toevoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Bio-CO2 Control Gel wordt gebruikt voor biologische CO2-productie in zoetwateraquaria en is ook verkrijgbaar als dubbel pakket.

Met de Bio-CO2 Control-Gel verloopt de CO2-productie en -toevoeging volledig automatisch in de juiste hoeveelheid. U hoeft niets ingewikkelds in te stellen en ook niets te meten. Makkelijker of comfortabeler kan niet! De Bio-Co2 is daarom ideaal voor alle CO2-beginners of gewoon om eens uit te proberen. Het succes zie je al na een paar weken: de planten groeien veel beter, zijn groener, sterker en vitaler. Het hele aquarium komt letterlijk tot leven! Dennerle Bio-CO2 maakt gebruik van het bekende feit dat gistcellen in afwezigheid van zuurstof CO2 kunnen produceren uit suiker. Het probleem is dat een fermentatieproces met pure suiker meestal heel snel op gang komt, maar al na een paar dagen weer stopt. Hierdoor krijgt het aquarium in eerste instantie te veel CO2 en korte tijd later te weinig. De Control Gel daarentegen produceert een constante hoeveelheid CO2 gedurende meer dan 30 dagen, dus meer dan een maand! Elk CO2-opslagdepot produceert ruim 300.000 CO2-bellen. Uw aquarium wordt elke dag optimaal bevoorraad!

Tip: Als je echt het maximale uit je beplante aquarium wilt halen, combineer dan de CO2-bemesting met het plantenelixer en de NutriBalls!

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Bio-CO2 maak je je gemakkelijk en veilig vertrouwd met het onderwerp CO2 en schrijf je al snel een "echt" CO2-bemestingssysteem op je kerstverlanglijstje!

Merken (Fabrikanten): Dennerle

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Dennerle Bio-CO2 opslagdepot

1,0 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (100%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder