biOrb biOrb EARTH 125

Modern terrarium

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Bioloark Bio Bottle Model FD
Bioloark Bio Bottle Model ZD
Exo Terra Incubator Pro

Beschrijving

biOrb EARTH 125 is een uniek terrarium dat is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie. Het terrarium overtuigt niet alleen door zijn ultramoderne design, maar ook door zijn uiterst uitgesproken gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige bediening. Enerzijds wordt het terrarium bediend met een enkele kabel met netstekker - u kunt afscheid nemen van de gebruikelijke wirwar van kabels! Anderzijds kan de biOrb EARTH via de app "Oase Control" (voor iOS of Android) worden bediend, geconfigureerd en bestuurd. Hoe cool is dat? Afhankelijk van het seizoen kunt u de app gebruiken om de bijna natuurlijke airconditioning in uw terrarium te simuleren: temperatuur, vochtigheid, uren daglicht, regen, enz. kunnen eenvoudig via smartphone, tablet of computer worden aangepast aan de behoeften van uw terrariumdieren. Het terrarium maakt het ook mogelijk om de geluiden van de natuur na te bootsen, zodat uw terrariumvrienden zich bijzonder comfortabel en thuis voelen!

Technische specificaties:

spanning 24DC V
maximale kracht 105W
Ruis standaard / stille modus 37-42dB / 34-37dB
Afmetingen (L x B x H) 571x500x567 cm
gewicht 19,1 kg

bijzonderheden

bijna "echt" zonlicht:

Zonnestralen zijn nodig voor alle levende wezens om te overleven. Om de dieren in uw terrarium van het benodigde stralingsspectrum te voorzien, bootsen de volgende lampen natuurlijk licht of het volledige lichtspectrum na:

  • biOrb EARTH Zonlicht LED
  • biOrb EARTH RGB & Infrarood
  • biOrb EARTH UV-licht
Zonlicht LED-lichtkleur 3200-7300K
Zonlicht LED lichtstroom 650 lm
RGB & infrarood lichtstroom 56 lm
UV-lichtgolflengte 318 (UV-B) nm

optimale luchtvochtigheid:

Een ultrasone mistunit regelt de luchtvochtigheid. Voor een volledige imitatie van de levensomstandigheden in de natuur kan de regen ook worden gesimuleerd via twee sproeiers.

Lucht- en bodemtemperatuur bijna zoals in de natuur:

In de biOrb EARTH vermengt de verse lucht zich continu met de verwarmde of gekoelde circulatielucht. Hierdoor ontstaan temperatuurverschillen zoals die in de natuur voorkomen. Voordat de vervuilde lucht in het terrarium komt, wordt deze gereinigd met een actief koolfilter (achterkant). Om ervoor te zorgen dat er geen nare luchtjes uit het terrarium naar de omgeving ontsnappen, wordt ook de afvoerlucht gereinigd met behulp van een actief koolfilter (zijdeksel).

Onderin het terrarium is vloerverwarming aanwezig. Dit kan naar behoefte en met de app worden in- of uitgeschakeld - afhankelijk van de behoeften van uw terrariumbewoners. Als de vloerverwarming is ingeschakeld, verwarmt deze niet alleen de vloer, maar ook de lucht.

Garantie:

De fabrikant geeft 2 jaar garantie op de biOrb EARTH 125.

Merken (Fabrikanten): biOrb

recensies in Nederlands voor biOrb EARTH 125