biOrb biOrb bloem boomstronk ornament groen

Aquariumdecoratie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het groene biOrb ornament is een boomstronkvormige aquariumdecoratie met bloemen en is geschikt voor gebruik in zoet- en zoutwateraquaria.

Met de biOrb decoraties creëer je je eigen persoonlijke onderwaterwereld. Het boomstronk ornament met bloemen is exclusief ontworpen door de gerenommeerde Samuel Baker en maakt indruk met zijn gedetailleerde en zeer hoogwaardige afwerking. Het 360°-model is van alle kanten mooi om naar te kijken, kan gemakkelijk worden schoongemaakt en snel worden vervangen en biedt een zeer edele en robuuste blikvanger van bijna provocerende schoonheid. De vele liefdevolle details van de delicate witte en rode bloemen op de donkere en opvallende boomstronk vormen een mooi contrast in het midden van het aquarium en geven uw onderwaterwereld een heel bijzondere charme. In combinatie met andere natuurlijk ogende decoraties zoals moerasbomen of twijgen creëer je je eigen onderwaterwereld. Dankzij de opening aan de onderkant is de stabiele sculptuur perfect voor het decoratief afdekken van de luchtkolom van het biOrb-aquarium, maar kan ook eenvoudig in elk ander aquarium worden geïntegreerd. Dit fantasierijke ornament tovert een sprookjesachtige bossfeer in uw aquarium. Het beeld is gemaakt van onschadelijk polycarbonaat, dat geen invloed heeft op de waterwaarden. De hoogwaardige sculptuur is geschikt voor zowel zoet- als zeewater.

Geschikt voor: CUBE all, TUBE all, LIFE all, FLOW all, CLASSIC all, HALO all

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met het bloemenboomstronk ornament creëer je een aquarium met een sprookjesachtig boskarakter waardoor je de tijd vergeet!

Merken (Fabrikanten): biOrb

recensies in Nederlands voor biOrb bloem boomstronk ornament groen

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder