Back to Nature Aquariumachtergrond Slim Line Gneiss 3D

Geeft je een slanke achtergrond

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Back to Nature Slimline aquariumachtergronden bieden u een slanke, eindeloze achtergrond voor uw aquarium of terrarium.

Deze BtN-productlijn geeft je achtergronden voor geweldige rotsachtige rivierlandschappen en fascinerende Amazone-biotopen met drijfhout, maar met een slank profiel en een verminderde diepte. Deze achtergronden geven uw aquarium een unieke uitstraling, maar domineren nooit het onderwaterlandschap op de voor-, midden- en achtergrond van uw aquarium. Dankzij hun slanke ontwerp zijn de eindeloze, naadloze elementen ook geschikt voor gebruik in kleinere tanks en zelfs nano-aquaria.

De Slimline-achtergronden van Back to Nature zijn veelzijdig en zien er geweldig uit bij elk type aquariumopstelling en biotoop. Je kunt drie verschillende elementen combineren. De achtergrond lijkt naadloos omdat de randen van de elementen elkaar overlappen, waardoor de kleine openingen tussen de stukken worden afgedekt. Dankzij deze functie lijkt de Slimline 3D-achtergrond van Back to Nature eindeloos. Het wordt alleen beperkt door de wanden van uw aquarium.

Onze expert Oliver Knott zegt:

Met een Slimline achtergrond creëer je een schijnbaar eindeloze, mooi gestructureerde en slanke achtergrond met een intrigerend driedimensionaal effect.

Merken (Fabrikanten): Back to Nature
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Back to Nature Aquariumachtergrond Slim Line Gneiss 3D

3 recensies in andere talen

4,3 van 5 sterren
5 Sterren
2 (66%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
1 (33%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder