Aquael Advanced Soil Shrimp Powder 3L

Bodemsubstraat voor garnalen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dit AQUAEL product is een speciaal substraat voor garnalenaquaria. Qua uiterlijk lijkt de grond op zwart grind, de gemiddelde korreldiameter is 2,5 mm. Natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde componenten brengen relevante waterparameters op het optimale niveau voor garnalen en ondersteunen een intact ecosysteem - een allround feelgood-pakket voor uw kleurrijke lievelingen!

Correctie van de waterwaarden - hoe werkt het? De natuurlijke omgeving van garnalen vertoont een carbonaathardheid tot 3°d en een pH in het bereik van 5,5 tot 6,5. In deze ideale habitat gedijen ze goed en zijn ze klaar om zich voort te planten. Het Advanced Soil Shrimp Powder bevat natuurlijke humuszuren die vrijkomen in het water*; ze hebben een positief effect op de voortplantingsbereidheid van schaaldieren. Ook wordt de plantengroei gestimuleerd. Een intacte flora is belangrijk voor garnalen, ze herbergt tal van nuttige filterbacteriën. De bodem intensiveert ook de biologische filtering in het aquarium - ideaal voor het aanleggen van nuttige nitrificerende bacteriën. Omdat het ook giftige elementen absorbeert, helpt het een gezond ecosysteem te behouden door de waterkwaliteit te verbeteren; het water wordt ook zichtbaar kristalhelder.

*De bodem geeft de voedingsstoffen continu vrij, is dus langdurig werkzaam en maakt duurzaam gebruik mogelijk zonder constante veranderingen of aanpassingen door middel van extra nutriëntentoevoegingen.

Een gevoel van veiligheid en een feelgood-sfeer voor garnalen - schaaldieren houden van donker - dankzij de zwarte kleur van de bodem voelen garnalen zich veilig; hun natuurlijke verlegenheid verdwijnt, ze worden actiever! Eigenaars kunnen dan vaak de rijke kleuren van hun tanks bewonderen en hun interessante gedrag observeren. Plus: de donkere grondkleur contrasteert met de kleurrijkheid van de dieren en laat ze nog beter opvallen.

Opmerking: de beschreven omstandigheden hebben betrekking op de meest voorkomende Caridina cf. cantonensis dwerggarnalen, inclusief veeleisende, hooggekweekte soorten van de "Taiwan" -klasse - bijv. Panda, King Kong, Red Wine - en vele andere zoetwatergarnalen van de geslachten Caridina en Neocaridina .

Merken (Fabrikanten): Aquael

recensies in Nederlands voor Aquael Advanced Soil Shrimp Powder 3L

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder