Aqua Rebell Skimmer Glass Small

Gemaakt van hoogwaardig glas

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Aqua Rebell Skimmer Glass Small is handgemaakt in Japanse stijl van hoogwaardig borosilicaatglas in laboratoriumkwaliteit, daarom is elk apparaat echt uniek.

Het drijvende lichaam aan de bovenkant van de skimmer en de unit waarmee je de verhouding tussen oppervlakte-afzuiging en afzuiging in het onderste gedeelte instelt, zijn gemaakt van zeer transparant acrylglas. De Skimmer Small heeft een zeer lage onderdompelingsdiepte - dit is een voordeel, vooral in kleine aquaria. Om het goed te laten werken moet het buitenfilter een capaciteit hebben van minimaal 650 l/u, maar meer mag natuurlijk ook.

De Aqua Rebell Skimmer Glass Small wordt aangesloten op het externe filter in plaats van op de standaard filterinlaat. De skimmer werkt als een oppervlakkige diepgang met behulp van de druk van het langsstromende water. Het is niet alleen effectief tegen uitschot, maar ontdoet het wateroppervlak ook van zwevende deeltjes, schuim en zelfs plantenresten en kroos.

De kleinste aquariumbewoners kunnen de zuigsleuven misschien binnendringen, daarom raden we aan om deze sleuven op de oppervlakte-extractor af te dekken met een filterbeschermer om te voorkomen dat babygarnalen of vislarven worden opgezogen.

De Aqua Rebell Skimmer Glass Small is verkrijgbaar in twee maten: met slangaansluiting voor 12/16 mm (13 mm) en voor 16/22 mm (17 mm). Transparante, duurzame zuignappen, waarmee de filterfeeder en oppervlakteskimmer aan de aquariumwand kunnen worden bevestigd, worden meegeleverd en meegeleverd.

Aqua Rebell - Skimmer Glas - klein - 13mm
hoogte 230mm
breed 100 mm
onderdompeling diepte ca. 200 mm
afstand tussen de leidingen 35mm
Geschikt voor slang 13 mm of 12/16 mm

Aqua Rebell - Skimmer Glas - klein - 17mm
hoogte 230mm
breed 120 mm
onderdompeling diepte ca. 190 mm
afstand tussen de leidingen 35mm
Geschikt voor slang 17 mm of 16/22 mm

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Schuim is niet alleen lelijk, het kan ook voor veel overlast in het aquarium zorgen omdat het de gasuitwisseling kan belemmeren. Drijvend vuil en kroos verslechteren ook het uiterlijk van het aquarium - maar daar zorgt de skimmer voor. Het zorgt voor een sprankelend schoon wateroppervlak zonder het gedoe van vissen met het schepnet.

Merken (Fabrikanten): Aqua Rebell

recensies in Nederlands voor Aqua Rebell Skimmer Glass Small

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: