Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

Braziliaanse grasplant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De gemakkelijk te verzorgen Braziliaanse grasplant Lilaeopsis brasiliensis uit Zuid-Amerika houdt van zacht tot middelhard water. Op de voorgrond van het aquarium komt de grasplant, die 5 tot ca. 7 cm hoog wordt, goed tot zijn recht.

Het fijne lichtgroene blad van de Braziliaanse grasplant Lilaeopsis brasiliensis ziet eruit als grassprieten. De gazonplant is slechts 5 tot 7 cm hoog en is daarom zeer geschikt om op de voorgrond van het aquarium te planten en ook voor een nano-aquarium.

De middelsnel groeiende Lilaeopsis brasiliensis plant zich voort via uitlopers. Het gazon op de voorgrond van het aquarium wordt al snel heel dik. U kunt de uitlopers met een schaar afknippen en vervolgens ergens anders planten. Dit doe je het beste met een pincet, want de jonge plantjes van de Braziliaanse grasplant zijn vrij klein.

Lilaeopsis brasiliensis groeit het beste in zacht en middelhard water. CO2-bemesting bevordert hun groei, maar is voor hun verzorging niet absoluut noodzakelijk. Braziliaanse grasplanten groeien optimaal en compact onder matig tot sterk licht.

Je kunt de Braziliaanse grasplant ook in de Olibetta online shop in de beker kopen. Hier werd het in vitro in het laboratorium gekweekt uit celcultuur en brengt het dus geen verontreinigende stoffen of ongedierte met zich mee. De planten uit onze cups kunt u zonder aarzelen in uw aquarium planten, ook als u er gevoelige dwerggarnalen in houdt.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Af en toe moet je het gazon een beetje uitdunnen, want de Braziliaanse grasplant begint graag in meerdere lagen op elkaar te groeien en steelt dan het licht voor zichzelf.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Plaatsing: Voorgrond
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

1 recensie in een andere taal

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder