Anubias Hydrocotyle leucocephala XL

Braziliaanse waternavel

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De gemakkelijk te verzorgen Braziliaanse waternavel Hydrocotyle leucocephala komt uit Zuid-Amerika. De snelgroeiende aquariumplant houdt van zacht tot middelhard water. De bodembedekker, die 3 tot ca. 15 cm hoog wordt, komt goed tot zijn recht op de voorgrond of middengrond van het aquarium.

De snelgroeiende Braziliaanse waternavel Hydrocotyle leucocephala groeit kruipend. De scheuten kunnen vrij lang zijn, de ronde bladeren met de licht golvende randen zitten op korte stelen. De plant groeit uitgestrekt op de grond en wordt slechts 3 tot 10 cm hoog. Je kunt Braziliaanse waternavel planten of ze gewoon vrij in het aquarium laten drijven. Het is ideaal als kruipende plant voor een jungle-indeling in het aquarium of als losse beplanting op de voorgrond tot middengrond.

De lange, uitgestrekte scheuten van Hydrocotyle leucocephala vormen wortels aan de stengelknopen, waaruit een nieuwe plant groeit. Je kunt ze gewoon afknippen en planten.

Hydrocotyle leucocephala groeit prachtig in zacht tot middelhard water. CO2 is logisch voor een compacte groei en mooie kleuren, evenals een goede toevoer van voedingsstoffen en vooral ijzer. Onder matig tot sterk licht groeit de Braziliaanse waternavel mooi compact.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de Braziliaanse waternavel Hydrocotyle leucocephala kun je bijvoorbeeld een Hamburg matfilter of de achterwand van een aquarium groener maken. De plant kan zelfs boven het wateroppervlak groeien. Opkomende scheuten bloeien wit.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Plaatsing: Voorgrond, Middengrond
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Hydrocotyle leucocephala XL

3,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (50%)

2 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder