Anubias Echinodorus sp. 'El diablo'

zwaard plant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De gemakkelijk te verzorgen Echinodorus sp. 'El Diablo' komt uit Zuid-Amerika en houdt van zacht tot hard water. De rozetplant, die 20 tot ca. 35 cm hoog wordt, komt goed tot zijn recht in de middengrond op de achtergrond van een aquarium.

Echinodorus sp. 'El diablo' is een spannend nieuw ras met geweldige kleuren. De grote bladeren zitten op relatief lange slanke stelen. Al met al, Echinodorus sp. 'El diablo' circa 20 tot 35 cm hoog. De nieuwe scheuten zijn knalrood, de oudere bladeren worden groen maar behouden een rood vlekkenpatroon. De bladnerven zijn bordeauxrood.

Echinodorus sp. 'El diablo' is een wortelvoeder die zijn voedingsstoffen voornamelijk via de wortels opneemt en heeft daarom wortelmest nodig om goed te kunnen groeien. CO2-bemesting is niet absoluut noodzakelijk, maar bevordert de groei en verkleuring. Matig licht is voldoende voor Echinodorus sp. 'El diablo' voor een goede groei.

Deze prachtige grote zwaardplant past perfect in het midden tot achtergrond in het aquarium, waar hij geweldige kleuraccenten kan zetten en als solitair gebruikt kan worden. Echinodorus sp. 'El diablo' groeit vrij uitgestrekt en zou daarom een mooie ruime plek moeten krijgen zodat hij echt tot zijn recht komt.

Op de bloeiwijzen die boven het wateroppervlak groeien, Echinodorus sp. 'El diablo' heeft zijn dochterplanten, die je eenvoudig kunt verwijderen en gebruiken om deze geweldige zwaardplant, die nog steeds zelden beschikbaar is, specifiek te vermenigvuldigen.

Hier kun je deze Echinodorus ook als XL plant in de online shop kopen. De XL-versie is beduidend groter en sterker en is echt indrukwekkend, een echte moederplant.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Echinodorus sp. 'El diablo' bijvoorbeeld in een discusaquarium waar hij veel ruimte heeft om zich uit te spreiden. Het verdraagt gemakkelijk de hoge temperaturen die discusvissen nodig hebben.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Echinodorus sp. 'El diablo'

2 recensies in andere talen

4,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (33%)
4 Sterren
1 (33%)
3 Sterren
1 (33%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder