Anubias Cryptocoryne beckettii viridifolia

aquarium plant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' ( viridifolia = groenbladig), die relatief gemakkelijk te onderhouden is en ook in de handel als Beckett's waterbeker te vinden is, komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en verdraagt zacht tot hard water. De 15 tot 20 cm hoge rozetvormende rozetplant komt goed tot zijn recht op de voorgrond tot midden in het aquarium.

De lichtgroene bladeren van deze 15-20 cm lange cryptocoryne zijn bevestigd aan roodbruine, smalle bladstengels. Dit maakt het perfect voor de voorgrond in het aquarium, waar het gazons losmaakt en zelfs als gazonplant kan worden gebruikt.

Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' werd voor het eerst commercieel geïntroduceerd door het bedrijf Anubias. Het is een rozetplant qua groeiwijze. Met CO2 en een goede toevoer van voedingsstoffen groeit hij bij middelhoog licht iets sneller dan in low-tech aquaria en doet hij het goed in zacht tot middelhard water. Omdat hij zijn voedingsstoffen ook via de wortels opneemt, moet hij direct na het planten en daarna met regelmatige tussenpozen worden voorzien van wortelmest.

Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' plant zich voort door dochterplanten aan de basis van de rozet. Gewoon knippen en planten, dat is alles. Niet echt moeilijk, maar omdat de plant zo langzaam groeit, heb je toch geduld nodig.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met het Aquarebell pincet van 30 cm plant u uw Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' eenvoudig in het substraat!

Oorsprong: Azië
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Reserve-onderdelen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Cryptocoryne beckettii viridifolia

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder