Anubias Bucephalandra sp. 'Theia'

Buce red

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De relatief gemakkelijk te verzorgen Bucephalandra sp. 'Theia' komt van het eiland Borneo en verdraagt zacht tot hard water. De epifytische plant, die met 5 tot ca. 7 cm vrij klein blijft, komt goed tot zijn recht op wortels of stenen in het aquarium.

Met een goede toevoer van voedingsstoffen en extra CO2-bemesting is de Bucephalandra sp. 'Theia' van het eiland Borneo heeft vrij zacht middengroen tot donkergroen of bruingroen blad met fijne zilverwitte vlekjes en roodachtige bladstelen. De bladrand is licht golvend.

Bucephalandra sp. Je kunt 'Theia' houden in zacht tot hard water. Ze groeit goed onder matig licht, maar zal het ook goed doen bij weinig licht.

Bucephalandra sp. 'Theia' kan het beste worden vastgebonden en niet worden geplant, omdat de onderstam kan wegrotten in het substraat van het aquarium. Het is het beste om de Bucephalandra vastgebonden of gelijmd aan aquariumdecoratie te presenteren, vooral op wortels of stukken rots.

Bucephalandra sp. 'Theia' is vrij eenvoudig te vermeerderen door de wortelstok te delen. Elk stuk moet minimaal 2-3 bladeren hebben.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De mooie, enigszins bonte Bucephalandra sp. De beste manier om 'Theia' te binden is met een onopvallende nylondraad of gewoon met JBL's ProHaru Rapid Gel Adhesive aan aquariumwortels of stukken rots te plakken.

Oorsprong: Borneo
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Plaatsing: Voorgrond, Middengrond
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Bucephalandra sp. 'Theia'

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
5 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

5 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder