Anubias Anubias Barteri var. Bonsai su tronco "S"

Aquariumplant

€ 19,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 Stuk

Uitverkocht

Kenmerken & Voordelen

  • Uit Afrika
  • Zeer gemakkelijk te onderhouden
  • Epifyt
  • Geschikt voor de middenweg
  • Groeihoogte 2 tot 5 cm
  • Geschikt in zacht tot hard water

Art. nr.: ANU-290570, Inhoud: 1 Stuk, EAN: 8030173905705

Beschrijving

De zeer gemakkelijk te onderhouden Anubias barteri var. 'Bonsai', het bonsai-speerblad of bonsai-dwergspeerblad, komt uit Afrika. De epifyt, slechts ongeveer 2 tot ongeveer 5 cm hoog, is perfect voor nano-aquaria en wortels of stenen in de middengrond en verdraagt zacht tot hard water.

De originele vorm van de echt kleine bonsai speervoet Anubias barteri var. 'Bonsai' komt uit Afrika. De donkergroene bladeren van deze kleine Anubias zitten op korte en stevige stelen. Deze aquariumplant groeit langzaam en is zeer gemakkelijk te verzorgen. De bonsai dwerg anubias is echt geweldig voor een nano aquarium of voor de middenweg.

Het bonsai dwerg speerblad Anubias barteri var. 'Bonsai' is een van de gezaaide planten. Om deze reden bieden we het al vastgebonden aan op een kleine aquariumwortel van maat S met een lengte van 20-25 cm.

De totaal gemakkelijk te verzorgen Anubias barteri var. 'Bonsai' is echt niet veeleisend, het komt in zacht tot hard water en kan goed overweg, zelfs met heel weinig licht. De langzaam groeiende Anubias heeft niet veel toegevoegde voedingsstoffen nodig. Het past ook goed in baars-aquaria omdat het voor hen vrij slecht smaakt en er dus niet aan wordt geknabbeld.

De vermeerdering van het speerblad van de bonsai is ook heel eenvoudig: snijd gewoon een stuk van de wortelstok af waar twee bladeren nog zitten. Het stuk groeit geleidelijk uit tot een hele plant.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Deze Bonsai Anubias zit al gebruiksklaar op een geselecteerd mooi stukje aquariumwortel. Plug en play voor het aquarium.

Oorsprong: Afrika
Moeilijkheidsgraad: Easy
Plaatsing: Midden
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:
Videos bij product:

Vragen & antwoorden over Anubias Barteri var. Bonsai su tronco "S"

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Barteri var. Bonsai su tronco "S"

Vergelijkbare producten