Anubias Alternanthera reineckii 'Rosaefolia'

Roze papegaaienblad

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De minder veeleisende, felgekleurde stengelplant Alternanthera reineckii 'rosaefolia', het rozebladige papegaaienblad, komt uit Zuid-Amerika. De plant, die tot ongeveer 40 cm hoog wordt, is perfect voor midden tot achtergrond en verdraagt zacht tot hard water.

Het rozebladige papegaaienblad Alternanthera reineckii 'rosaefolia' komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Deze relatief weinig veeleisende en robuuste aquariumplant past heel goed in het midden naar de achtergrond in het aquarium. De groei van de stengelplant is middelsnel, het rozebladige papegaaienblad reageert goed op snoei en groeit dan mooi bossig uit.

De bovenzijde van het intens gekleurde blad is olijfbruin tot donkerrood, terwijl de onderzijde fel paars is, evenals de stelen.

Het rozebladige papegaaienblad heeft niet per se CO2-bemesting nodig, maar groeit met CO2 veel beter en beter. Een goede voeding en matig tot sterk licht zijn belangrijk voor een goede kleuring van de plant.

Je kunt deze stengelplant heel gemakkelijk vermeerderen. Hiervoor een spruit van ca. 10 cm lang afsnijden en in de grond steken - klaar.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Alternanthera reineckii 'rosaefolia' is een zeer heldere, intens gekleurde stengelplant voor uw aquarium. Geweldig als een vleugje kleur op de achtergrond van nanotanks of in het midden van de achtergrond van grotere aquaria!

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Alternanthera reineckii 'Rosaefolia'

13 recensies in andere talen

4,6 van 5 sterren
5 Sterren
17 (65%)
4 Sterren
8 (30%)
3 Sterren
1 (3%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

26 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 13 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder