Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

Mini papegaai blad

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De minder veeleisende, felgekleurde laagblijvende stengelplant Alternanthera reineckii 'Mini', het mini-papegaaiblad, komt uit Zuid-Amerika. De ca. 5 cm hoge plant is perfect voor de voorgrond tot middengrond in het aquarium en verdraagt zacht tot hard water.

Het mini-papegaaiblad Alternanthera reineckii 'Mini' is een zeer kleine gecultiveerde vorm van de stengelplant Alternanthera reineckii uit Zuid-Amerika. De dwergvorm is ook robuust en stelt geen hoge eisen. Het is ideaal voor de voorgrond, waar het de groene bodembedekker met zijn prachtige dieprode kleur aanvult en gazons visueel opfleurt.

Het mini-papegaaiblad groeit middelsnel en reageert op regelmatig snoeien met een goede vertakking. Hierdoor ontwikkelt Alternanthera reineckii 'Mini' zich tot een mooie en compacte struik.

Het kleine blad van Alternanthera reineckii 'Mini' is helder kersenrood tot roodbruin. Onder veel licht en met een goede toevoer van voedingsstoffen en extra CO2-bemesting kleuren de planten echt intens rood. Het werkt ook zonder CO2, maar dan blijven ze wat bleker en groeien ook langzamer.

Je kunt het miniatuur papegaaienblad heel eenvoudig vermeerderen door uitlopers af te knippen en deze opnieuw in het substraat van het aquarium te planten.

Hier koop je het mini-papegaaiblad in een kopje, wat betekent dat het in vitro steriel is gekweekt in het laboratorium. De cups bevatten alleen de plant en wat voedingsvloeistof, die je voor het planten gewoon wegspoelt. Er zijn hier geen plagen of bacteriën en ook bestrijdingsmiddelen hebben hier geen sporen achtergelaten. U kunt de plant dus zonder aarzelen direct in het aquarium zetten, ook bij gevoelige garnalen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Alternanthera reineckii 'Mini' is de perfecte aanvulling op de voorgrond. Hun mooie rode kleur is iets bijzonders, weinig planten die zo klein blijven hebben zo'n intense kersenrode tint. Het mini-papegaaiblad is ook erg mooi in nano-aquaria.

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

8 recensies in andere talen

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
16 (84%)
4 Sterren
3 (15%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

19 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 8 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder