Amtra Nanotank System 36

Nano Aquarium

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Amtra Nanoscaping wit glazen aquarium
Amtra Nanotank System 30
Juwel Rio 240 LED-combinatie
Beschrijving

Open aquarium van 5mm glas compleet met professionele LED verlichting "Amtra Plafondlamp Vega fresh" en binnenfilter "Amtra Filpo Click". Ideaal voor het ontwerpen van "aquascaping"-landschappen onder water, bijv. voor garnalen in "Caridina-stijl". Solide constructie, transparante siliconenbinding. Elegant, no-nonsense design met afgeronde hoeken voor een vrij uitzicht op het waterlandschap.
Inclusief ondertapijt voor antislip plaatsing.

Inclusief accessoires:

  • Amtra VEGA LED FRESH light 8,6 watt
  • Amtra FILPO CLICK 250 binnenfilter

AMTRA FILPO CLICK 250: compact binnenfilter voor aquaria, max. debiet 250 l/h instelbaar. Intelligent voorfilterwisselsysteem: het frontpatroon voor mechanische voorfiltering kan met één klik worden vervangen zonder dat het filter uit het aquarium hoeft te worden verwijderd. Op deze manier kan de microfauna zich optimaal ontwikkelen voor natuurlijke biologische filtratie.

AMTRA VEGA LED FRESH light: Compacte LED-lamp voor alle aquaria. Dankzij de praktische accessoires kan hij eenvoudig aan de rand van het glas worden bevestigd (tot een maximale glasdikte van 12 mm). Volledig lichtspectrum voor zoet water (rood, wit, blauwe LED) en optimale bevordering van de plantengroei. Met dimmer voor individuele aanpassing van verlichtingssterkte en lichttemperatuur in twee gescheiden circuits. Witte, rode en blauwe LED's.

Details:

Afmeting cm: 40x30x30

Volume: 30-40 Liter
Merken (Fabrikanten): Amtra
Stroomaansluiting
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Amtra Nanotank System 36

5 recensies in andere talen

4,8 van 5 sterren
5 Sterren
7 (77%)
4 Sterren
2 (22%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

9 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 5 recensies in een andere talen